Vsestranski akademski glasbenik NINO OŠLAK je pred dobrim mesecem izdal že svojo 3. ploščo #NekajJeNaTebi, na kateri so med drugim tudi njegove zadnje 3 velike radijske uspešnice: "NEKAJ JE NA TEBI", "RABIM TE" in "MOJA MOJA". Vse tri pesmi so se v zadnjem letu in pol, pred izdajo albuma, uvrstile med najbolj predvajane skladbe v etru domačih radijskih postaj.

Zdaj pa se Nino predstavlja s svežim singlom in besedilnim spotom LJUBIM. Umirjena, akustična, minimalistična pesem, poslušalcu zgodbo pripoveduje precej neposredno: "Ko je 1. oktobra letos izšla moja nova plošča, sem se res veselil odzivov s strani mojih poslušalcev. No, roko na srce, predvsem poslušalk (smeh). Balada LJUBIM je bila ena od tistih pesmi, v katero sem resnično verjel, čeprav mi je marsikdo med snovanjem albuma rekel, da bi jo moral vseeno 'zapakirati' v svoj značilen, lahkotnejši pop zvok. A poslušal sem sebe, svoje srce in pesem pustil v svoji 'surovosti', takšno, kot je tudi nastala. Pristno, iskreno. Sicer žalostna ljubezenska zgodba, a z naukom, da je lepo, če zna človek ohraniti lepe spomine, tisto malo manj lepo, pa dati v pozabo. Verjamem, da je ravno zato to pesem, na katero sem dobil daleč največ čustvenih sporočil na socialnih omrežjih".

Z novo pesmijo se Nino hkrati tudi zahvaljuje vsem, ki ga spremljajo vsa ta leta in vsem, ki mu pomagajo(-te), da njegovo glasbo sliši širša javnost.

Foto: Tibor Golob


Nazaj