NINO Ošlak po uspešni prvi polovici leta napoveduje pestro jesen: izšla bo njegova 3. PLOŠČA! Potem ko je v začetku leta navdušil z uspešnico RABIM TE, ki še vedno velja za eno bolj predvajanih skladb slovenskih izvajalcev tudi v poletnih mesecih, se je vsestraski glasbenik s svojo ekipo za nekaj časa zaprl v studio. Te dni tako končuje z zadnjimi snemanji za novo, že 3. avtorsko ploščo, ki bo izšla na začetku jeseni. S ploščo bo pevec, avtor in producent oboležil tudi svojih prvih 10 let ustvarjanja v svetu popularne glasbe.

O novi plošči, sodelovanjih in poletju - njegovem najljubšem letnem času: "Izjemni uspehi mojih zadnjih hitov so mi dali še dodatno motivacijo, da ustvarim kar cel album. Plošča je sicer počasi nastajala vseskozi od izida zadnje (Pod tušem, 2016), bolj intenzivno pa zadnje leto, predvsem pa zadnje mesece. Letošnje poletje je bilo zame precej delovno, ustvarjalno, saj sem napisal tudi nekaj skladb za druge izvajalce - Anabel, Nuša Derenda, Tilen Lotrič... Sem si pa kljub intenzivnemu snemanju nove plošče, privoščil krajši oddih. Poletje je pač moj najljubši letni čas in ga vedno izkoristim kolikor se da. Se pa letošnje jeseni zelo veselim, ker poleg plošče in novih pesmi prihaja še veliko zanimivih projektov in vsega dogajanja povezanega s praznovanjem moje 10 obletnice ustvarjanja. Več pa že kmalu ..."

Skupaj z novo plošlo bo izšel tudi VLOG iz zakulisja nastajanja Ninovega albuma. Video material je nastajal vzporedno z nastajanjem plošče in bo prikazal proces ustvarjanja ter snemanja.

RABIM TE
Glasba, besedilo, aranžma: Nino Ošlak
Mastering: Franci Zabukovec

Foto: Marko Maag


Nazaj