Pevec Grega Skočir in kitarist Zoran Čalić sta naredila uvod v torkove poletne glasbene večere, ki potekajo v ALEJI, najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji. Na dogodku, ki je potekal v prijetnem ambientu ALEJE SKY, so bili tudi glasbenika Tomi in Boštjan Meglič, radijec Tadej Bricelj in pevec Bojan Cvjetičanin.

Vse do torka, 14. julija, se bo na ALEJI SKY zvrstilo več umetniških nastopov z različnimi izvajalci, kot so Peter Dekleva, Matej Kužel, Metod Banko, Astrid Kljun in Tomaž Zupančič. Ob tem bo poskrbljeno za vse varnostne ukrepe, število obiskovalcev pa je omejeno skladno s priporočili NIJZ. Vstop na dogodke je brezplačen.

ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.


Nazaj