Mlada in uspešna pevka Nina Donelli je pretekle dni uživala v Dubaju. Tja se je odpravila na dopust in kot pravi sama je neizmerno uživa na toplem.

»Pravila v Dubaju so mnogo bolj stroga kot pri nas, ljudje se striktno držijo predpisov, nosijo maske, vse se razkužuje ... Rekla bi, da me tu celo manj skrbi za virus. Je pa treba na sebe pazit doma in tudi v Dubaju je bilo enako. Spremebe skoraj ni. Sonce, morje in pesek pa so nekako pripomogli k temu, da na trenutno situacijo vsaj za nekaj časa pozabim in uživam«, je o sicer neplaniranem dopustu, ki se je zgodil čisto spontano povedala Nina.

Kot vsi udeleženci glasbene industrije tudi Nina že več kot leto dni ne nastopa in s tem se še vedno težko spopada. Ni pa ji trenutna situacija vzela motivacije in pripravila je kar tri nove pesemi, ki jih bo izdala v prihajajočih mesecih.

»Prvih 14 dni je bilo zabavnih, priznam. Potem pa je šlo vse težje in vsak dan komaj čakam, da pride ta dan, ko bom spet stala na odru pred publiko. Sama imam srečo, saj delam tudi v domačem podjetju in s tem plačujem račune. Če nebi bilo tako, pa sploh ne vem kako bi preživela to leto in prihajajoče mesece. Jaz sem pripravljena, lahko začnemo jutri. Posnela pa sem tudi tri nove pesmi, ki čakajo na pravi trenutek za izzid. Z eno od njih bom šla na CMC festival, v kakršnikoli obliki le ta pač bo letos.«, je o svojih glasbenih planih še dodala seksapilna rjavolaska.

Foto: osebni arhiv


Nazaj