Spoštovani in spoštovane, po priporočilih Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in Ministrstva za kulturo se zaradi povečane stopnje tveganja prenosa novega koronavirusa prestavijo oziroma odpovedo množične prireditve.

35. Slovenske glasbene dneve, ki smo jih načrtovali od 15. do 23. aprila 2020, smo zato primorani prestaviti. Prav tako odpovedujemo vse koncerte mednarodnega cikla Mladi virtuozi, ki so bili napovedani v marcu in aprilu. Orkester filharmonije iz Hangzhoua, s katerim smo nameravali skleniti 68. Ljubljana Festival, je odpovedal gostovanja po različnih svetovnih prizoriščih, med drugim tudi koncert na Ljubljana Festivalu. O nadomestnih terminih festivala Slovenski glasbeni dnevi in koncertih Mladih virtuozov vas bomo sproti obveščali. Vsem kupcem vstopnic za Slovenske glasbene dneve, ki jim novi termin ne bo ustrezal in tistim, ki ste kupili vstopnice za zaključek 68. Ljubljana Festivala, bomo povrnili kupnino. Več informacij na info@ljubljanafestival.si

Zaradi razglašene epidemije in priporočil pristojnih organov smo do preklica zaprli Blagajno Križank. Vstopnice za 68. Ljubljana Festival lahko kupite na ljubljanafestival.si.  V kolikor bi bil posamezni dogodek zaradi epidemije odpovedan, bomo vsem kupcem vstopnic povrnili celotno kupnino. Zanimanje za prireditve poletnega festivala je veliko, zato vam priporočamo čimprejšni nakup.


Nazaj