Potem, ko sta si prislužila veliko zaupanje elektronskega konglomerata Ultra, in je v medijih odjeknila novica, da bo prav slovensko-hrvaška duo naveza Vanillaz otvorila veliki oder festivala Ultra Europe, sta fanta presenetila z novo glasbeno poslastico. Predstavljata novo pesem Remember, s katero bosta to poletje osvajala mednarodno elektronsko sceno.

Dvojec, ki so ga svetovni mediji poimenovali kar balkanska brata, si je že pred časom ustvaril ime tudi izven slovenskih meja ter s svojimi melodijami vzbudil veliko pozornost tuje javnosti. Marko Bucić in Miha Pajk sta s svojimi mojstrovinami dodobra zavalovila elektronsko glasbeno sceno ter si utrla pot na številne velike festivalske odre. Njuna glasba je pritegnila pozornost elektronskih velikanov kot so Tiesto, Martin Garrix in David Guetta, tokrat pa fanta predstavjata novi singl Remember, ki bo osvajal glasbene lestvice to poletje. Po različici pesmi skupine Dire Straights Sultans of Swing, slovensko-hrvaški dvojec preseneča z novo poletno himno, v kateri je obudil svoje bogato sodelovanje z Haight Ashbury. Plod tega je že pred letom dni izdan singl Sunshine.

Sporočilo novega singla Remember so napake, iz katerih se je mogoče marsikaj naučiti in osebnostna rast, zrelost, v spremljavi neverjetnih zvokov violin izpod taktirke Renata Marqueza, ki je sodeloval tudi pri številnih projektih slovitega Klingandeja. »V trenutku, ko sva slišala violini, sva vedela, da bo ta pesem resnično nekaj posebnega. Renato je svoj del opravil z odliko, pesmi je vdihnil povsem novo življenje,« nam je zaupal Marko, ki verjame, da bo to znala ceniti tudi publika. O tem se bosta lahko kaj kmalu prepričala na lastne oči, saj bo le ta, to poletje resnično številna. Ob nastopu na Ultra Europe, bosta fanta zavzela tudi veliki oder festivala Ultra Korea.

Foto: Mario Dragičević