Rene Kapel se po enem letu in pesmima Med Valovi in Tvoj Svet, ponovno vrača z novo avtorsko skladbo Bonnie & Clyde. Skladba govori o neskončni ljubezni, ki se začne že v rosnih letih in traja večno. Tudi pri novem projektu se je Rene povezal z Damjanom Jovićem, s katerim sodelujeta že dolgo let. 

"Pesem je nastajala že dve leti nazaj skupaj z Damjanom Jovićem, vendar sem želel z izdajo še malo počakati, kar pa se je izkazalo kot izredno dobra odločitev. Za dokončanje pesmi sva letos z Damjanom združila moči še z Žanom Serčičem, Matejem Pečaverjem, Matejem Sušnikom in Erikom Felicijanom. Celotna ideja je izhajala iz problematike današnjega časa, ko ljudje v zvezah prehitro obupajo drug nad drugim, kljub daljšemu razmerju. Sam verjamem, pa da so v tem turbolentnem času tudi zgodbe, ki se začnejo z otroštvom in trajajo do …"

" V videospotu nastopajo tri generacije, kar opisuje tudi zgodba. Iz tega razloga sem prvič gledal snemanje tudi iz ozadja. Med samim snemanjem so se ljudje ustavljali z avtomobili in slikali, ker so dejansko mislili, da se je odvijala prava poroka. Očitno smo res dobro zrežirali sceno in dogajanje."

Glasbena in video produkcija
Za glasbeno produkcijo so bili odgovorni Damjan Jović, Žan Serčič, Matej Pečaver, Matej Sušnik, Erik Felicijan in Rene Kapel. Pesem se je snemala v trenutno najboljšem slovenskem studio The Cosmosonic Studios. Za video produkcijo je poskrbel Matic Gabriel, za behind the scenes pa Max Blažon. V videospotu je Bonnie odigrala Mariborčanka Aja Jelar.


Nazaj