Tudi to poletje po Evropi nas pričakujejo številni glasbeni festivali, na katere se usmerijo ljubitelji dobre glasbe. Lepe lokacije in sproščena poletna sezona so kombinacija za tiste, ki želijo veliko zabave. Že v FlixBusu je mogoče začeti dobro vzdušje, ki lahko zlahka in enostavno doseže najaktualnejše prihajajoče festivale.

Brezskrbno potovanje z FlixBusom za najboljše poletno doživetje
Letos je Pula ena od najbolj privlačnih festivalskih destinacij. Tako bo na gradu Punta Christo s pogledom na Brijune, festival Seasplash potekal od 19. do 22. julija, festival Dimensions od 29. avgusta. do 2. septembra, konec poletja pa se na festivalu Outlook, od 12. do 12. septembra pričakuje 12.000 obiskovalcev. Do Pule iz Ljubljane, FlixBus ponuja direktne dnevne odhode, po ceni od 16  €.

V srednjeveškem stolpu Kamerlengo v prelepem Trogirju bo potekal festival Moondance. Tri večeri od 9. do 11. avgusta bodo predstavljene v znaku techno glasbe. FlixBus vozovnica iz Ljubljane do Trogirja že od 49,99 € , direktna linija se bo pa pričela vsak dan ob 14:30.

Za tiste nekoliko drugačnega glasbenega okusa, s FlixBusom lahko odidejo v Zadar, kjer bodo od 25. do 27. julija na Zadar Jazz & Blues Festival v organizaciji Muzeja starinskega stekla., med drugimi nastopali tudi Gabi Novak in Matija Dedić Trio. FlixBus vsak dan ponuja dve direktni liniji iz Ljubljane ob 14.30 in 23.55 ur.

V sosednji Madžarski se festival Sziget odvija v Budimpešti na otoku Óbuda - Sziget na reki Donavi od 8. do 15. avgusta. Letos bodo nastopila znamenita imena, kot so Dua Lipa, Lana Del Ray, Gorillaz, Arctic Monkeys, Shawn Mendez in mnogi drugi. FlixBus ponuja iz Ljubljane in Maribora 4 direktna odhoda ter zaradi boljše uporabnosti se potniki lahko odločijo za nočni avtobus iz Maribora, ki odhaja ob 03:40 zjutraj ali iz Ljubljane, ki odhaja ob 01:55 zjutraj.

Vozovnice lahko preprosto rezervirate, preko brezplačne mobilne aplikacije in na številnih prodajnih mestih, kot dodatna pomoč pri načrtovanju pa obstajajo Google Zemljevidi, na katerih so narisane vse zelene črte. FlixBus je znan po svojih dinamičnih cenah, cena vozovnice pa je cenejša, če je bila kupljena prej. Zeleni avtobusi FlixBus, ki so opremljeni z udobnimi sedeži, brezplačnim internetom, električnimi vtičnicami in straniščem, omogočajo vsakemu potniku prijetno potovanje na katero koli želeno lokacijo.

Več informacij