Maribor, 18. december 2020 - Eden izmed najbolj znanih glasov Maribora, ki ga običajno slišimo v zasedbah Leonart, The SwingTones in Zebra, Sebastijan Lukovnjak, je izdal nov single z naslovom ‘Oh, ta noč’.

Tričetrtinski ritem v slogu late-night valčka mu tokrat pomagajo držati vrhunski mariborski glasbeni kolegi Bruno Domiter, Daniel Marinič, Martin Bezjak, David Rebernik in Marko Furek. Ideja o božičnem valčku je v Sebastijanovi glavi zorela že nekaj let, a je letošnje končno prineslo čas, da ugleda luč sveta. Pesem je bila posneta v enem dnevu, v živo, kar jo dela še bolj ekspresivno in samosvojo.

Izbor glasbenikov ni bil naključen. Njihova glasbena kilometrina in muzikaličnost je omogočila spontano akcijo, vsak posebej pa je topli božični napitnici dodal svojo srčnost, ki jo je v glasbeno podobo zapakiral producent Martin Bezjak, za vizualno spremljavo pa je poskrbel David Vezjak. V središču pesmi je harmonika, ljudsko glasbilo, ki ljudi združuje. Ko so vsi lokali zaprti, avtor pokaže, da ni važno kje glasba igra - važno je, da igra v srcu. “Glasba je ves čas tukaj in igra. Včasih je samo ne slišimo,” še dodaja Lukovnjak. 

Glasba, besedilo in aranžma: Sebastijan Lukovnjak in David Rebernik; Avdio produkcija: Epix Productions, Martin Bezjak; Video produkcija: David Vezjak  


Nazaj