KiNG FOO nam divji, polni energije in močnejši kot kdajkoli prej, v svet pošiljajo novo rock skladbo “Sometimes I Talk With Myself” . Pesem govori o introvertiranosti in o dejstvu, da glasen um včasih potrebuje veliko prostora in tišino. Nič ni narobe, če se umaknemo od ljudi in si vzamemo čas zase.

KiNG FOO-ji, žanrsko nedefinirani, raznoliki in znani po tem, da imajo besedila v devetih jezikih, se s skladbo “Sometimes I talk with myself” predstavljajo kot enostavni, direktni in z novim kitaristom Markom Smiljaničem označujejo novo in sveže obdobje skupine, ki je v zadnjih dneh doživela pravo eksplozijo nastopov. Bili so headlinerji Harley Davidson moto zbora v Portorožu, kje se je zbralo okoli 60.000 motoristov iz celega sveta. V Stožicah so ogrevali občinstvo kot predskupina Zuccheru, naslednji dan pa s skladbo “Začaraj me”, skupaj z godalnim orkestrom in ostalimi izjemnimi glasbeniki v sklopu 50. letnice Vala 202, nastopili v Križankah.

Čeprav KiNG FOOji v skladbi govorijo, da so včasih najraje sami, vseeno neizmerno uživajo v družbi vse bolj številčnih poslušalcev na njihovih koncertih.


Nazaj