V petek, 7.2., se je v polni dvorani Španskih borcev v Ljubljani zgodil vrhunski koncert SoulGrega Artista, ki se je s tem dogodkom, naslovljenim »Še živim«, vrnil na odre po njegovi skrajno težki osebni tragediji.

»Včeraj smo na koncertu Še živim skupaj ponovno zaživeli, se veselili, radostili, zažigali, žurali, noreli, se smejali in tudi jokali. V polni dvorani sem občutil eno samo ljubezen. V vsakem zaigranem in odpetem tonu sem občutil, da je Viljem Julijan na odru z mano. Z BigLights Bandom smo dokazali, da po vseh turbulencah, da po najtežji življenjski situaciji, še vedno živimo in smo pravzaprav šele začeli,« je po koncertu zapisal glasbenik na svoji Facebook strani.

Dobri dve uri dolg gala koncert je bil nabit s čustvi in izjemno energijo, ki je preplavljala dvorano, čemur so pritrjevale stoječe ovacije med in ob zaključku koncerta. Nastop SoulGrega Artista z njegovo spremljevalno zasebno BigLights Band je bil mojstrski. Glasbenik je odigral svoje avtorske skladbe, ki so segale od rocka, klasike, R&B in bluesa. Še živim, Ko se srečava v raju, Usojena, You're my blues, Deus Symphony, Večna ljubezen, O, Bog povej ter Let the Love win so nekatere od skladb, v katerih so lahko uživali obiskovalci. Seveda pa ni manjkala niti priredba Purple Rain legendarnega Princea. SoulGreg Artist je s koncertom dokazal, da je vrhunski vsestranski glasbenik, tako skladatelj, pevec, virtuozni kitarist in multiinstrumentalist.

Glasbena gostja večera je bila estradnica in pevka Rebeka Dremelj, ki je nastopila s svojo prelepo balado Še verjamem. Koncert je obiskala tudi priljubljena vlogerka in infuencerka Teja Jugovič – Cool Mamacita, ki je na odru v podporo SoulGregu Artistu spregovorila nekaj besed. Obiskovalci so bili nad koncertom navdušeni, z njim pa je SoulGreg Artist pokazal ne le svoj talent in mojstrsko znanje, ampak tudi zelo čuten in energičen nastop, ki se je globoko dotaknil vseh obiskovalcev. Ta koncert bo zagotovo ostal v njihovem spominu. Na koncertu je bil tudi legendarni glasbeni poznavalec Dragan Bulič, ki je po dogodku dejal, da bi ta odličen koncert morali videti in spremljati tudi vsi mediji.


Nazaj