Učiteljice, članice hrvaško-slovenske glasbene skupine, vedno pozitivno presenečajo in tokrat so se še pred koncem leta odločile svojim zvestim poslušalcem podariti nekaj posebnega. Gre za novo pesem, ki nosi naslov “Na usnama”. Pesem in spot podpisujeta Dušan Bačić in Bojan Dragojević, tandem, ki podpisuje tudi preteklih 14 pesmi ženske skupine. Tokrat je ekipa ubrala malo drugačno strategijo z melodijo, ki vam bo zavrtela čas nazaj.

“Nova pesem Na usnama, je ena naših najljubših pesmi, ker ima prav posebno melodijo. Spominja nas na dobre stare čase in komaj čakamo, da jo naše občinstvo sliši.”, so nam povedale Učiteljice. Pesem je dobila tudi vizualno podobo, spot pa so dekleta posnela na ranču v bližini Beograda. Največji problem za ekipo je predstavljalo nepredvidljivo vreme, s konji pa so se članice skupine odlično znašle.

Največji vtis so konji naredili na Ano, ki je povedala: “Rada imam prav vse živali, ampak s konji nisem bila od malih nog. Nisem niti vedela, da se z njimi tako dobro razumem. Na snemanju sem bila prava šepetalka konjem”, je v šali povedala lepa Slovenka in dodala: “To so res lepe in plemenite živali, vse tri smo na snemanju konje tudi jahale. Malo nesreče je imela edino Silvija, njen konj je bil ravno ta dan muhaste volje, ampak se je na srečo vse dobro končalo.”

Čeprav so med snemanjem spota lovile še zadnje jesenske sončne žarke, pa se seksapilna dekleta veselijo zime: “Veselimo se decembra, ki nam prinaša veliko lepih nastopov. Ljudje so veseli in sproščeni, zabave pa še toliko boljše”, so še za konec pojasnila dekleta.

Foto: Bojan Dragojević


Nazaj