Koncerti s kavča so se na pobudo Turizma Kranjska Gora začeli konec marca. V vseh tednih smo lahko uživali v 28-ih različnih koncertih slovenskih glasbenikov. Za zaključek celotnega projekta pa smo pripravili pravi glasbeni maraton. Danes ob 9. uri zjutraj začnemo s tistim, ki je otvoril serijo Koncertov s kavča - z nastopom gorenjskega glasbenika Anzheta. Za tem pa bomo po vrsti nanizali še ostale glasbene nastope, ki jih bo zaključila Rebeka Dremelj, ki je pripravila zadnji koncert v živo.

V seriji "Koncerti s kavča" so bili gostje Anže Gregorič - Anzhe, Denis Porčič Chorchyp, Ditka, Maja Keuc, Nina Bauman (Panda), Nipke, Tomi Meglič, Simon Vadnjal, Ana Soklič, Šank Rock, Samuel Lucas, Duo Time, Kvatropirci, Miki Vlahovič, Anika Horvat, Ansambel Saša Avsenika, Klemen Klemen, Eva Boto, Slavko Ivančič, SoulGreg Artist, Andrej Šifrer, Orlek, I.C.E., Lombardo, Alya, Alja Wolte Sula, Yugo nostalgica in Rebeka Dremelj.

Prenos vseh koncertov si boste lahko ogledali na Facebook strani "Koncerti s kavča", na spletni strani 24ur.com, televizijskem programu ATM TV Kranjska Gora, ki ga lahko spremlja večina slovenskih gospodinjstev, pa tudi na ETV Trbovlje in GTV - Gorenjska TV. Sprostite se, pozabite na trenutne skrbi, naj vaše misli v svet zabave odtavajo in naj vas “Koncerti s kavča!” v polni meri zabavajo!


Nazaj