Lado Bartoniček in Martina Majerle iz reškega glasbenega projekta Atmospheric po lanskem singlu ' Ja sam tvoje nevrijeme' tokrat predstavljata 'Vjetar s mora'.

Pesem govori o prepoznavanju novih sprememb, brezpogojni ljubezni, potovanjih in svobodi  ter vsesplošno prepoznavnih življenjskih temah. Z besedilom in melodijo "Vjetar s mora" vzbuja občutek odpiranja novih poglavij v življenju, sprejemanja negotovosti in uživanja v trenutkih sedanjosti. Opisana ljubezen je brezpogojna in neomejena, tista, ki daje oporo in varnost v vseh okoliščinah. Potovanja so metafora življenjskih izkušenj in dogodivščin, ki nas oblikujejo, svoboda pa simbolizira osvoboditev od omejitev in strahov, kar nam omogoča, da smo resnično to kar smo.

Spremljevalni video je ustvarila Ladova stalna sodelavka Jasmina Štefović, ki je tokrat z digitalno animacijo spretno združila različne elemente v vrtinec časa in ustvarila iluzijo neskončnega gibanja. Ko letimo v tonih modrih odtenkov, se počutimo, kot da smo potopljeni v sanje, lebdimo med resničnostjo in domišljijo. Prepustite se atmosferičnemu zvoku skupine Atmospheric in naj vam "Vjetar s mora" prinese nekaj dogodivščin.