Dubioza Kolektiv in Dino Šaran ponovno združujeta moči! Singl "U3PM" mimogrede, a zelo resno, opozarja, da nikar ne prižgite TV-ja, ker gre zlahka vse skupaj “v tri fine mamice“. To je tudi prvi singel s prihajajočega studijskega albuma. Dubioza Kolektiv in Dino Šaran v še enem sodelovanju spretno secirata mentaliteto ljudi s ščepcem močnih sporočil. Novi singel in live video sta bila posneta v Kinu Bosna, motivi pa odsevajo idejo pesmi.

»Pesem je nastala na tipični sarajevski zabavi. Govori o prvinski potrebi človeka po begu iz apokaliptične realnosti in iskanju odrešitve v razkošni pojedini, bogati ponudbi pijač in rekreativnih drog. Pesem vsebuje neznane besede: "stelja" - suhomesnati izdelek iz ovčjega mesa, "hajr" - dobro in "u 3 pm" – mesto, kjer se je pripetilo nekaj slabega" - je povedala Dubioza, Dino Šaran pa nadaljeval: "Potrjujem vse, kar so povedali kolegi iz DK. Nekatere izmed najboljših idej nastanejo na zabavah. Tako je bilo tudi tokrat."

Po izjemno uspešnem lanskem letu, turneji "20 Years High", ki je zaznamovala dve desetletji na sceni, izdani obsežni zbirki vinilov ter razprodanih koncertih po Evropi in Mehiki, se je Dubioza pravkar vrnila z dolge avstralsko-novozelandske turneje. Kmalu bo na svoj račun prišla tudi zagrebška publika, saj bo 1. junija skupina nastopila v okviru Zagreb Music Festa. Sodelovanje Dubioze Kolektiv in Dina Šarana pri skladbi "U3PM", ki je izšla pri založbi Menart, je na voljo na vseh pretočnih servisih.