Klub Cirkus, ikonična ljubljanska destinacija zabave željnih, je ta vikend znova zaživela. S ponovnim odprtjem začenja novo dobo nočnega življenja. V Slovenijo prinaša nove vrste klubskih doživetij, ki jih običajno povezujemo s svetovno priznanimi destinacijami nočnega življenja.

Dnovnevna ponovna otvoritev Kluba Cirkus je bila spektakularna. Klub je poskrbel za živahno in raznoliko glasbeno doživetje, ki zajema različne zvrsti za vse okuse. Kar naredi to izkušnjo še bolj izjemno, je to, da na novo prenovljen klub, ki se ponaša z najnovejšo avdiovizualno tehnologijo in vrhunskimi vizualnimi učinki, obljublja nepozabno festivalsko izkušnjo nočnega življenja. Takšnih doživetij smo do zdaj bili vajeni doživeti le v tujini, zdaj pa lahko to izkusite tudi pri nas. Vrhunec petkovega večera je bil nedvomno nastop najprepoznavnejšega nizozemskega DJ dua Mr. Belt & Wezol, ki sta s svojim energičnim setom navdušila obiskovalce. Nastopala sta že na največjih odrih kot je Tomorrowland, Mysteryland in Ultra, v petek pa prvič na odru v Sloveniji. Bila sta prijetno presenečena nad energijo in obljubljata, da se bosta še vrnila.

Otvoritveni spektakel se je nadaljeval tudi v soboto, ko je nastopil Kosta Radman, eden najbolj uveljavljenih hrvaških Edm DJ-jev. Igral je že ob boku neštetih svetovnih DJ superzvezdnikov, kot so: Tiesto, Hardwell, Don Diablo, Lost Frequencies, Nicky Romero, Hardway, DVBBS, Swedish House Mafia, Alesso …