Neon Aurora je žanrsko neopredeljen, drugačen in unikaten glasbeni projekt Gregorja Videca (KLON) in Mitje Ritlopa. Glasbeni eksperiment, v katerem lahko klasika sreča elektroniko in surovo akustiko. Projekt, ki se lahko danes udejanji v kitarskih riffih, jutri v bogatih godalnih aranžmajih. Brez tipičnih struktur in brez aranžmajskih zapovedi, samo glasba. Neopredeljena in po svoje avtentična.

Neon Aurora je svetu že predstavila dve stvaritvi – skladbo 'Lonesome', z godali v fokusu (violina, viola, violončelo, kontrabas) ter 'Come on', s trobento v glavno vlogi. Danes Neon Aurora predstavlja 'Guess Who'. 'Guess Who' je skladba, ki v ospredje postavlja kitare. Glasbena struktura skladbe nas pelje od prepira preko bolečine do odrešenja preko bogatega in temačnega kitarskega aranžmaja in solaž, ki jih je prispeval Mladen Kalinić. Vsebinsko, tako glasbeni kot besedilni del, se skladba ukvarja s prepiri, večjimi ali manjšimi, ko ne zmoremo ali nočemo uvideti druge plati, drugega pogleda in nas posledice neskladja v odnosu preganjajo; so prividi na dnevnih poteh in naša realnost. Neon Aurora sta skladbo predstavila tudi vizualno, z videospotom. Skladba ravno zaradi njene vsebine in spremljajočega videospota zveni malce zlovešče.

ekst skladbe 'Guess who' je odpel Gregor Videc, bobne, synthpade in klavir je posnel Mitja Ritlop, kitarske solaže pa so mojstrovina Mladena Kalinića. Skladbo je zmiksal Mitja Ritlop, master pa je naredil Nace Jordan (Studio 21). Scenarij videa sta osmislila Gregor Videc in Mitja Ritlop. Slednji je poskrbel tudi za montažo.