Ruska dača prijazno vabi na dva izjemno lepa pomladna koncerta. Romantična lokacija na obrobju Ljubljane v Zg. Gameljnah, butični koncerti za dušo, kabarejsko vzdušje, veliko parkirišče. Edinstveno!

Severa Gjurin, Liričen kantavtorski pop, četrtek, 1. junij, ob 19.00
Milozvočna pevka žametnega glasu Severa Gjurin prihaja s svojim mehkim ter hkrati strastnim in prodornim vokalom ob spremljavi vrhunskega kitarista Dejana Lapanjeta, mojstra na tolkalih Blaža Celarca ter liričnega multiinštrumentalista Danijela Bogataja. Sprehodili nas bodo med jazzom in popom, ter nas zazibali  v večer kakovostne avtorske glasbe, svobodnega prepletanja melodij, občutkov in besed. Koncert, ki se naseli v vsa čutila.

Cena vstopnice: 23 evrov, Eventim in Ruska dača ☎️ 068 646 148, pišite ???? info@ruska-daca.si

Klapa Lavanda, Morje, ljubezen in zvok mandoline, četrtek, 8. junij, ob 19.00
Koncert za ljubitelje morja in živahnega dalmatinskega vzdušja, za vse, ki prisegajo na ljubezen in romantični zvok mandoline. V ekipi najdemo tudi prvega evrovizijskega zastopnika neodvisne Slovenije Coleta Morettija, ki je takrat prepeval Tih deževen dan. Prav vsi pa so stari festivalski mački saj so skupaj ali vsak posebej sodelovali na festivalih Slovenska popevka, Melodije morja in sonca, Slovenska polka in valček itd. Izvajajo predvsem dalmatinske narodne ter novo komponirane priredbe pesmi.

Cena vstopnice: 23 evrov, Eventim in Ruska dača ☎️ 068 646 148, pišite ???? info@ruska-daca.si