Klub Cirkus, ena najbolj ikoničnih destinacij nočnega življenja v Ljubljani, se vrača v novi podobi s spektakularno dvodnevno otvoritvijo. Po mesecih priprav se bo klub vrnil z novo, sodobno preobrazbo, ki obljublja, da se bo kosala z najboljšimi prizorišči nočnega življenja na svetu in ljubiteljem zabave ponudila nepozabno festivalsko doživetje.

Dvodnevni otvoritveni spektakel Kluba Cirkus, ki bo na sporedu v petek, 29. septembra, in v soboto, 30. septembra, bo poskrbel za nepozabno zabavo. Ena od novosti kluba je najsodobnejša avdiovizualna tehnologija in novi vizualni učinki, ki zagotavljajo nepozabna doživetja nočnega življenja, kot jih še ni bilo. Med praznovanjem ob koncu tedna lahko gostje pričakujejo živahno in raznoliko glasbeno doživetje, na katerem bodo nastopili mednarodno priznana Mr. Belt & Wezol, eden najbolj uveljavljenih hrvaških Edm DJ-jev Kosta Radman, DJ Dey in drugi vrhunski DJ-ji.

O Mr. Belt & Wezol: Pogosto opisan kot najprepoznavnejši nizozemski DJ duo, združujeta retro z novim. Nastopala sta že na največjih odrih kot je Tomorrowland, Mysteryland in Ultra. O Kosti Radmanu: Eden najbolj uveljavljenih hrvaških Edm DJ-jev. Igral je že ob boku neštetih svetovnih DJ superzvezdnikov, kot so: Tiesto, Hardwell, Don Diablo, Lost Frequencies, Nicky Romero, Hardway, DVBBS, Swedish House Mafia, Alesso …

Vrnitev Kluba Cirkus obeta pomembno priložnost za ljubitelje glasbe in klubske navdušence v Sloveniji in širše. Pripravite se na elektronske ritme, uživajte v koktejlih in bodite del legendarnega povratka Kluba Cirkus.