Kabi CRM
25November 2017

After je bolji od partyja!

25.11.2017 ob 20:00

Gala hala, AKC Metelkova mesto

After je bolji od partyja! ... pravijo hrvaški ABOP in to miselnost vnašajo tudi v svoje glasbeno ustvarjanje. Gre za live band, navdahnjen s čikaškim housom in detroitskim technom, ki jima ABOP dodajajo elemente funka, disca, psihadelije in celo krauta ter tako ustvarjajo intenzivno plesno vzdušje. Brez vokala. Brez DJ-a. Techno v živo!

Jedro skupine sestavljata dva bobnarja, ki si delita set bobnov in sta na koncertih obrnjena drug proti drugemu. Sinhronizirano in točno narekujeta ritem težkim bas linijam, digitalnemu ter analognemu sintu, vse v živo miksajo in ustvarjajo ekstatično rejv vzdušje, ki prepriča tudi tiste najbolj zahtevne žurerje. ABOP imajo za sabo istoimenski EP, 30 minutni izdelek, ki odseva njihove veščine ustvarjanja pravega party vzdušja. Za to je zagotovo zaslužen tudi Peter Dundov, svetovno znani techno producent, ki se je podpisal pod mastering. To pa ni vse, saj ABOP ne zanemarjajo niti vizualnega aspekta nastopov, ki zaokroži celotno koncertno izkušnjo.

Skupina je nastala v fori, po slabem partyju, s katerim si fantje niso hoteli pokvariti večera. Kljub temu pa gre za resen projekt, sestavljen in vrhunskih glasbenikov, ki je zasvojljiv in poln genialnih domislc. Ne zamudite enega večjih zagrebških adutov za dober večer. Tokrat party zagotovo zasenči after! Se bo pa zanj maksimalno potrudil našponani techno frik Shekuza, prvoborec siceršnjih Versus večerov v Gala hali.

Vstopnina: 6 € z rezervacijo, 8 € na dan koncerta, 3 € po koncertu

Več informacij


Nazaj