Bonajo spletna trgovina
3September 2022

BIG FOOT MAMA - DAN D - 3 BOTE - PAUL GREM

03.09.2022 ob 21:00

Music Park Bivje Dekani

BIG FOOT MAMA / DAN D / 3 BOTE / PAUL GREM
03. 09. 2022
Music Park Bivje Dekani                                  

Music park je novo koncertno prizorišče na obali. Nahaja se ob stari cesti Koper/Ljubljana pri Dekanih. Ponaša se z velikim odrom, izjemnim ozvočenjem in bogatim svetlobnim parkom. Obiskovalcem nudi veliko parkirnih prostorov v neposredni bližini. Na celotnem prizorišču je poskrbljeno za raznovrstno ponudbo pijače in hrane. Zadnji v nizu letošnje koncertne sezone Music Parka bo rockerski. Žgali ga bodo Big Foot Mama, Dan D, 3 Bote in Paul Grem.

Big Foot Mama
Redko se najde slovenska glasbena skupina, katere kemija sčasoma ne zbledi. Big Foot Mama obeležuje več kot 25 let ustvarjanja rock&rolla tako v studiu kot na razprodanih koncertnih prizoriščih. Fantje so še vedno zvesti samim sebi in ravno to bodo dokazali tudi v Dekanih.

Dan D
»Katere barve je tvoj dan?« se je spraševala novomeška skupina Dan D skoraj dvajset let nazaj na istoimenskem albumu, ki jih je izstrelil iz lokalnih klubov v nacionalno orbito. Od takrat gredo Le naprej, Počasi. Odlična besedila podkrepljena z zrelim rockom so prepričala tako mlajše kot starejše generacije.

3 Bote
Primorska skupina 3Bote stremi k ustvarjanju dobrega, brezkompromisnega rokenrola že od samih začetkov. Ne zanimajo jih pop standardi, glaven cilj je dober žur in zabava – naj se čim prej prične! Z guštom.

Paul Grem
Paul Grem ni oseba, ampak je bend. Bend primorskih glasbenikov, ki so svoje znanje pilili v različnih zasedbah, preden so našli skupni pogled na glasbeno ustvarjanje. Življenjska besedila prepletajo blues, country in rock glasba.

FB dogodekEarly Bird vstopnice, Petrol in Eventim prodajna mesta