Optius e-informator
14November 2019

Domorodni četrtki / Panon + Re 3600

14.11.2019 ob 21:00

Gala Hala

Domorodni četrtki: Panon + Re3600
Četrtek / 14. november, ob 21h - Gala Hala
♦️ Premierni koncert: Panon ♦️
+ warm up & after: Re3600 +
Za fane: King Krule, Mac DeMarco, Tyler the Creator, Frank Ocean, Yung Lean
♦️ Vstopnina: 3 eur
♦️ Music policy: electronic / art-trap / honest pop // club / bass / cyber  ♦️

Panon skuša s svojim zvokom ustvariti lahkonočno pravljico in obenem jutranjo budilko. S svojim čutnim vokalom, minimalističnimi podlagami in odrezavimi slovensko-angleškimi raperskimi vložki na domača tla prinaša svežino neobremenjene elektronske godbe, svoj unikaten zvok pa začini s premišljeno vizualno estetiko. Kot pripovedovalec zgodb, ki se je ravnokar znašel v domačem elektronskem podtalju, svoj ugled vzdrži z iskrenim performansom in z ustvarjanjem intimnega vzdušja.

Na glasbeni sceni je v okviru različnih projektov dejaven že dobri dve leti. Kot član kolektiva Novi dijak je komponiral enourne zvočne kulise za večere poezije Spekter v Moderna galerija in pod okriljem kolektiva svoje delo predstavil v performansih v Trubarjeva hiša literature, ŽMAUC - Od Žmauca sosed pa ud brata prjatu, Klub K4 in v KUD France Prešeren Trnovo. Kot del društva Blagor je z elektroakustično kompozicijo, pripravljeno v sklopu teme dogodka, odprl razstavo Brstišče v galeriji Švicarija.

Raznovrstno glasbeno ustvarjanje mu torej ni tuje, a tokrat na Galin oder prihaja s svojim čisto svežim projektom. Zapomnite si ime Panon in v četrtek, 14. novembra, pridite na njegov premierni nastop. V glasbeni prostor bo za warm up in after posegel Bor Urh (Re3600), ki bo s hibridnim setom glasbe, od trapa, bassa, cluba in cybera, dopolnil in zaokrožil ambient večera.


Nazaj