Kabi CRM
23November 2017

Kanda Kodža i Nebojša

23.11.2017 ob 20:00

Gala hala, AKC Metelkova mesto

Kar nekaj vode je že preteklo pod savskim mostom, odkar so Kanda Kodža i Nebojša stali na odru Gala hale, po natančnem preverjanju kar 7 let. V četrtek, 23. novembra, se vračajo z novim albumom »Uživo«, ki ga po Balkanu promovirajo kakopak  - v živo. Obenem obeležujejo (prvih) 25 let obstoja.

Beograjska petorka raziskuje glasbo, ki jo je težko drugače opisati kot fuzijo različnih žanrov, vse od prelomnega leta 1991. Ves ta čas jih drajva talent, intelekt in ljubezen, to pa je še posebej pomembno v času, kot je današnji, ko vse vrednote, ki jih zastopajo in za katere se s svojo glasbo borijo, ne pomenijo širokim ljudskim množicam bolj ali manj nič. Spotlajt ves ta čas sije v frontmana Oliverja Nektarijevića in njegovo izjemno lirično sposobnost, specifičen vokal, pojavo ter karizmo brez primere. Ob boku mu stojijo Vladan Rajović (boben), Nenad Pejović (kitara),Janko Mostarlić (kitara), po novem pa še Boško Stanojević na basu, čigar največji angažma je zagotovo sodelovanje z EKV v zadnjih mesecih njihovega obstoja. Konec leta 2014 so KKN objavili svoj sedmi album »Volja za noć«, marca letos pa že omenjeni »Uživo«.

V zadnjih desetih letih so odigrali več kot 600 koncertov, tako intimnih klubskih kot festivalskih, njihova koncertna forma pa je še vedno odlična. KKN na vsakem svojem koncertu odigrajo »koncert svojega življenja«. Ne jih zamudit!

After: BRAT & SESTRA

Vstopnina: 8 € z rezervacijo, 10 € na dan koncerta

Več informacij


Nazaj