Moja zaposlitev e-informator
5November 2016

Koala Voice to soboto v Trainstation SubArt-u!

05.11.2016 ob 21:00

Trainstation SubArt

Koala Voice

Koala Voice

30 stopinj v senci

30 stopinj v senci

Lynch

Lynch

Po letu in pol se v kranjski Trainstation SubArt v soboto, 5. novembra, zopet vrača zasedba Koala Voice! Za ogrevanje bosta poskrbeli predskupini 30 stopinj v senci in Lynch.

5. november od 21:00 do 3:00 UTC+01
5. november ob 21:00 do 6. november ob 3:00 UTC+01

Če so pred zmago na prvi ediciji natečaja dijaških bandov Špil liga skupino Koala Voice poznali le redki, jih danes poznajo vsi spremljevalci glasbene scene v Sloveniji. Štiričlanska zasedba je po uvrstitvi na Klubski maraton in izdaji prvenca »Kangaroo's A Neighbour« s svojo zasvojajočo mešanico rocka, popa, disca, punka ter neustavljivo odrsko prezenco pričela pohod po koncertnih odrih. Njihove koncerte so čislala občinstva ruskega festivala Wild Mind, srbskega Exita, Waves Vienna, hamburške konference Reeperbahn, festivala Liverpool Sound City, britanski časopis DIY pa jih je razglasil za eno izmed petih najboljših odkritij konference Eurosonic leta 2016. Skupina je trenutno v procesu snemanja drugega albuma.

V času, ko hudič neutrudno novači mlade, je ena glasbena skupina za svoje ustvarjanje prejela maziljenje od zgoraj. Lynch je štiričlanska zasedba iz Ljubljane, ki je po besedah pričujočih slavljenje skinil v nulo. Kritiška javnost se je že večkrat naglas spraševala v kateri žanr spadajo mladeniči. Je to noise rock? Surf? Morda grunge, indie? Kot je nekoč napisal nekdo, ki mu gredo besede bolje od rok: "Temu filmu je mama kitara, očetov pa je več."

30 Stopinj v senci iz Kranja so skupina z dolgoletno tradicijo vročine in zabave. To želijo tudi vam, zato se prepustite njihovim punk rock grunge vibracijam.

Prispevek: 5 €

Facebook dogodek


Nazaj