Eurogarden
2Julij 2022

LEPA BRENA / MILICA TODOROVIĆ

02.07.2022 ob 21:00

Music Park Bivje Dekani

LEPA BRENA

LEPA BRENA

MILICA TODOROVIĆ

MILICA TODOROVIĆ

LEPA BRENA / MILICA TODOROVIĆ
02. 07. 2022 - Music Park Bivje Dekani                                  

Music park je novo koncertno prizorišče na obali. Nahaja se ob stari cesti Koper/Ljubljana pri Dekanih. Ponaša se z velikim odrom, izjemnim ozvočenjem in bogatim svetlobnim parkom. Obiskovalcem nudi veliko parkirnih prostorov v neposredni bližini. Na celotnem prizorišču je poskrbljeno za raznovrstno ponudbo pijače in hrane. V letošnji koncertni sezoni Music Parka bomo poleg ostalih koncertnih žanrov, pripravili tudi odličen dogodek in prvič v Sloveniji skupaj na istem odru legendarno Lepo Breno in karizmatično Milico Todorović.

LEPA BRENA: Lepa Brena je svojo kariero začela z orkestrom Sladki greh in v hipu osvojila celotno takratno Jugoslavijo. S svojim glasom in stasom je začarala publiko, ki ji je zvesta še danes. Na koncertu bomo prepevali vse od starih hitov »Mile voli disko«, »Sanjam«, »Jugoslovenka« do najnovešjih »Uđi slobodno« in »Pazi kome zavidiš«. Poželjiva ikona Yu glasbe  že več kot tri desetletja polni največja domača in tuja koncertna prizorišča in povezuje generacije. Znana je po svojem karizmatičnem in hkrati uglajenem nastopu, kar je odlika velikih glasbenikov z izjemno razvejano diskografijo in številnimi nastopi s pomembnimi glasbeniki našega časa.

MILICA TODOROVIĆ: Milica Todorović je s svojimi rosnimi petnajstimi leti zmagala v glasbeni oddaji Zvezde Granda in izdala svoj prvi veliki hit »Uporedi me«. Sledilo je sodelovanje z Emirom Kusturico, a se je vseeno kmalu vrnila h glasbi in nanizala je hite »Tri čaše«, »Moje zlato«, »Limunada«, ki jih bomo definitivno slišali na koncertu v Dekanih.

Early Bird vstopnice, Petrol in Eventim prodajna mesta


Nazaj