17Junij 2019

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES / SUPER ACTION HEROES / ODPRAVA ZELENEGA ZMAJA

17.06.2019 ob 20:00

Kino Šiška

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES - SUPER ACTION HEROES - ODPRAVA ZELENEGA ZMAJA
Ponedeljek, 17. junij 2019, ob 20h, Kino Šiška

V mistični eri, ki jo danes poznamo kot devetdeseta, se je pod okriljem Fat Wreck Chords zbralo pet mladeničev z eno misijo: prekositi vse pocukrane pank bande, ki se trudijo s priredbami popularnih komadov.  Okronali so se z imenom Me First and the Gimme Gimmes in svet se je radostil. Za deveimi gorami in devetimi vodami turnej se bodo po lepotnem spancu  mudili tudi v Kinu Šiška, kjer bomo priča punk preigravanju vseh žanrov, ki si jih lahko zamislite.

Bremenski mestni godci ali Joey Cape (Lagwagon), Chris Shiflett (Foo Fighters), ki ga na turneji menja brat Scott, Dave Raun (Lagwagon in superzvezda Fat Wrecka), Spike Slawson in Fat Mike (NOFX), ki ga na letošnji turneji menja Jay Bentley (Bad Religion) z energičnim nastopom žanjejo navdušenje in aplavze, zaradi katerih se na turnejo sploh odpravijo.

Poberite cvetje z babičinega groba, pojdite po vstopnice in si zagotovite odbito glasbeno izkušnjo, preden se fantje med sabo pobijejo ali postanejo le še en zadet, usmiljenja vreden Las Vegas act! Zafrkantskim pank rockerjem se bodo na odru Kina Šiške pridružili domači Super Action Heroes in Odprava zelenega zmaja! 

VSTOPNICE
23,00 € predprodaja do 16.6.2019
27,00 € na dan koncerta
Predprodajna mesta mojekarte.si


Nazaj