Optius e-informator
21September 2019

Maribor goes Hardcore

21.09.2019 ob 22:00

Dvorana Gustaf

V soboto, 21. septembra 2019 v Dvorano Gustaf prihaja amsterdamski Gabber artist LEVIATHAN, ki je lastnik založbe Cenobite. Kot predstavnik trših glasbneih ritmov je zapisan pod mešanico zvrsti Hardcore Break-beat Tekno Acid Psy Trance. Leviathan v Slovenijo in Štajersko prestolnico prihaja prvič, s tem pa serija dogodkov Maribor goes Hardcore stopa stopničko višje, saj bo organizator Factory of Sound ponudil nekaj povsem drugačnega. Prepričani so, da bo Leviathan pustil pravi vtis in ustvaril nepozabno atmosfero z izborom najboljše Gabber glasbe.

NAJTRŠA NOČ JE PRED VRATI
V goste pa tokrat ponovno prihaja Noizephaser, ki smo ga lahko slišali že v lanskem juniju, na dogodku Okupacija Štajerske. Verjamemo, da bo poskrbel za pravi izbor avtorske in druge glasbe ter dodobra zatresel plesišče Gustafa. Na tokratnem dogodku se pripravlja posebno presenečenje, kot uvod v nastop gosta Leviathana. Vsekakor nekaj kar ne želite zamuditi, zato vas vabimo na plesišče in ne zamudite nastopa DJ PAYMONA, ki bo v sodelovanju z OBI VAN JACKOBIJEM, pripravil nekaj posebnega. Za ogrevanje bo tokrat poskrbel DJ PIR z ekstra trdim Rawstyle setom, sledil bo nastop že poznanega artista SPRANEXA. PAYMON bo svoj industrialno obarvan set odpeljal kot pred zadnji, saj se za konec pripravlja še prav posebna bitka, kjer bosta zvoke najtršega Hardcora združevala HKH in DEFINED INSANITY.

Po dolgem času nas spet čaka druženje na plesišču Gustafa on najtrši glasbi ter druženju z ekipo Maribor goes Hardcore. Zato vsi, ljubitelji Hardcore glasbe in drugi, ki želite doživeti nekaj novega, vabljeni v soboto, 21. septembra v Maribor, Dvorano Gustaf. Dogodek se prične ob 22. uri.

NAPOVED NASTOPAJOČIH


Nazaj