Kabi CRM
22Oktober 2022

NOT EXACTLY LOST

22.10.2022 ob 20:00

Kino Šiška

NOT EXACTLY LOST - Koncert ob izidu prvenca
22. oktober 2022 ob 20:00 - Kino Šiška

Včasih se lepe zgodbe začnejo še preden se glavni protagonisti poznajo. Žanrsko prepletene, na trenutke zasanjane, včasih melanholične, a vedno presunljivo melodične pesmi, ki sta jih pod imenom Not Exactly Lost zvočno utelesila Tine Grgurevič -  Bowrain in Luka Uršič - KALU, dajejo občutek, kot da so nastale v nekem drugem času in počakale na pravi trenutek ter pravo ustvarjalno dinamiko, da lahko zares zablestijo.

Glasbenika bosta občutljivo alkimijo pesmi iz istoimenskega prvenca (izid 21. oktober, Nika Records) predstavila 22. oktobra v Kinu Šiška, kjer bodo verjetno zavzele malce drugačno, od trenutka navdahnjeno obliko. Koncert bo zvočno potovanje, skozi katero bosta ustvarjalca iskala obliko svobodnega izražanja, ki jo bo navdihnila publika. V srčiki projekta se vedno pomerjata ravno drznost in oblika, odstopanje in izvorni navdih. Ta dinamika je tudi navdih za ime projekta, saj govori o izgubljanju v trenutku, ki pa je na koncu koncev vedno tista prava pot. Lost, but not exactly. 7. oktobra bosta za ogrevanje pred koncertom izdala singel Mala Okna, ki ga bo pospremil videospot.

"V skrbno urejeni zvočni podobi se nekonvencionalno in energično prepletajo elektronski, vokalno-instrumentalni, analogni in digitalni zvočni elementi. Njuna glasba se izraža skozi minimalistično in unikatno igro zvokov, poslušalce pa vodi proti novemu obzorju zasanjanega popa, v katerem se nadvse splača izgubiti." MENT 2021

Vstopnice so že v prodaji prek spleta in prodajne mreže Eventim:
Predprodaja: 10 €
Na dan dogodka: 12 €

Organizacija: Skladišče 172 in Kino Šiška