16Februar 2018

ROK'N'BAND IN GALA VALENTIONOV KONCERT

16.02.2018 ob 19:30

ŠPAS TEATER, Kulturni dom Mengeš

Nepozaben večer! Super hiti največjih glasbenih legend v zgodovini rokenrola v odlični izvedbi Roka Ferengje in skupine Rok'n'band! Vrnili se bomo v zlata 60-ta leta, ko je cvetela ljubezen! Viva Las … ŠPAS! Ko je govor o vokalu Roka Ferengje in glasbi skupine Rok'n'band, ne gre brez priklica žametnega glasu Elvisa Presleya, Rokovega idola iz mladih let, ki si ga še danes stalno vrti v avtu!

Zlata leta rokenrola – in to v živo! Nepozabno bo slišati brezčasne pesmi Suspicious Mind, Love me tender, Can't Help Falling in Love ter Sinatrov My Way, ki v Rokovi odlični interpretaciji zvenijo naravnost brilijantno! Rok'n'band se bodo sprehodili tudi do svojih začetkov, ko so igrali Chuck Berryjev Johnny B Good ali Jerry Lee Lewisev Great Balls of Fire - R'n'R klasike, ki bodo stopnjevale vzdušje do vrelišča! Sledi še en 'twist' in nova serija slovenskih hitov – ko bomo peli z Rokom vsi: Jagode in čokolada, Ostani še minuto, Rad jo imam, ljubim jo, Verjemi, Nika, Vedno bom le tebe ljubil in druge…

Rok'n'band bo v stilu bleščečih koncertnih večerov v Las Vegasu razvajal občinstvo z intimno atmosfero, čustvenim programom  in hiti največjih glasbenih legend! Pika na i bo intimni duet z Aniko Horvat in pesmijo Ljubezni najin čas – ob spremljavi razširjene zasedbe s kontrabasom, saksofonom in godali ter spremljevalnimi vokali. Nemara pa nas čaka še kakšna nova ljubezenska himna.

Valentinov večer, ki ga pri nas še ni bilo!

Več informacij


Nazaj