Eurogarden
6Marec 2021

SLOVENIA GOES HARDCORE

06.03.2021 ob 15:00

Spletni koncert

Naslov: SLOVENIA GOES HARDCORE
Datum: 6.3.2021

V soboto, 6. marca 2021 vas vabimo na prvi slovenski Hardcore prenos - Slovenia goes Hardcore, ki ga je pripravila organizacija Factory of Sound, kjer se bomo prepustili najtršim ritmom elektronske glasbe in se prepustili ritmom izpod prstov za ta dogodek izbranimi nastopajočimi. Prenos se bo pričel okoli 15. ure, a bo ura še uradno potrjena do petka, 5. marca 2021.

Pridružili se nam bodo naslednji nastopajoči: Heretic iz Anglije, Klaut-G iz Avstrije, Ketrin in Noizephaser iz Hrvaške ter domači borec DjSkullBasher. Za uvod bo poskrbel duo Freaquenzer vs. Pfannekuchen, ki se bosta javila iz svojega studia v Nemčiji. Predali pa se bomo lahko melodičnemu Hardtekku / Tekkstyle vs. Indstrial Techno / French Tek. Za prehod z uvoda na trše Hardcore ritme pa bo poskrbel Dark_PhoenX s Hardstyle ritmi.

V kolikor bi želeli podpreti dogodek, ga lahko z donacijo preko PayPala. Se slišimo v soboto, 6. marca 2021. V upanju, da se bomo lahko ponovno spet dogodke doživeli v živo v družbi z najboljšo glasbo.


Nazaj