17November 2017

TRAP IST TOT!

17.11.2017 ob 22:00

Gala hala, AKC Metelkova mesto

TRAP IST TOT! - 17. november ob 22. uri

LIVE: Shira Rodbina, SMRT BOGA IN OTROK + AMN, KLIKA (a.k.a. Kite i Jaja / Bekfleš / Volvox / Kardež)

DJs: cl_tr, Young Sanci (Pinki Paciotti b2b Mili Khumara), Tigerbalm (Freeverse & DVS)

Premierno v Sloveniji gostimo novosadsko KLIKO, številčno ekipo kulturnih likov izza bloka, ki so s svojo senzualno-trpečo jebozovnostjo in zapohano agresijo iz popolne internetne nedoslednosti in zmede kapitalizirali following po celotnem kulturnem prostoru bivše skupne države. Z navijaškimi nastopi in bizarnim humorjem, ki temelji na zapuščini zajebantske veje srbskega rapa, jim je uspelo formirati lasten zvok, ki presega okvire vsega, kar prehitro spada pod trap.

Drugi koncertni debi večera pri nas pa bosta zakuhala Zagrebčana Supreme Chronik in Supreme Mario. S prvimi EPji, izdanimi pod imenom SHIRA RODBINA, sta napovedala prerod lokalne scene, ki se je tudi pri nas profilirala predvsem prek ekip High 5 in Kukus Klan, s katerimi tudi redno sodelujeta (Gamechanger in Drugo koljeno). Zvok njunih zasanjanih hi-hat podlag in autotuna ju je sprva sidral na obrobje novega hrvaškega rapa, čeprav je Chronik vpleten v produkcijo celotne 33 bande, prek katere se ne povezuje le z lokalnimi kolegi a la Coby, temveč tudi z ameriškimi velikani tipa 808 Mafia.

Na oder kluba, pod katerim so preživeli zajetno število gimnazijskih dni, pa se vračajo znane face domače psevdo-trap antologije: ekipa SMRT BOGA IN OTROK. SBO interpretira unheard vizije in material, ki ga v dnevih pred koncertom kani tudi izdati skupaj z emotivnim dvojcem AMN, ki bo prav tako predstavil svojo prihajajočo zbirko pesmi. Razgreti furji tudi tokrat flashajo hite v performativni penetraciji.

Glasbeni prolog v noč bo seansa mlade up-and-coming XXL Freshmen 2017 soon-to-be dive vseh klubsko-elektronskih zajebancij: cl_tr. After pa bo pripadel inventivni , a popularni selekciji Young Sancev na eni ter razgledanemu programu uveljavljenega Tigerbalm dvojca na drugi strani, ki je nekoč v Ljubljano že prinesel Gucci Maina, tokrat pa se v post-faktični maniri lahko zgolj sprašujemo, kakšen trend nameravata servirati.

DANCE HEAVY KILL TRVP

Vstopnina: 
5 € earlybird,
7 € predprodaja (oboje – Gala hala na dogodkih, magda, One Way Store),
8 € dan dogodka

Več informacij


Nazaj