Kabi home office
13December 2022

Level 27: AGAT (IL) + PAGAT

13.12.2022 ob 20:00

Klub Channel Zero

Level 27: AGAT (IL) + PAGAT
Torek, 13. 12. ob 20.00 | Channel Zero | Vstopnina: 7€­

Level Up se pridružuje klubu 27 in koledarsko leto zaključuje s koncertom hrupne izraelske raperke AGAT, ki ga bo uvedel nastop mlade domače avdiovizualne rap skupine PAGAT.

AGAT: Da bi si predstavljali, kako približno zveni AGAT, si poskusite zamisliti skupni projekt Noge Erez, Cypress Hill, Billie Eilish in Ho99o9. Na njenem letos izdanem drugem albumu With The Incrowd, ki ga krasi dovršena elektronska produkcija, najdemo masivne beate in distorzirane vokale, uravnotežene z nekaj redkimi trenutki ranljivosti, ki ob siceršnjem srboritem Agatinem spittanju ponudijo tudi nekaj prostora za mehkejšo vokalno interpretacijo. Album nas ves čas drži na robu napetosti, v živo pa udari še močneje z vključitvijo živih bobnov, ki spremljajo njeno intenzivno odrsko persono in nas v stilu dobrega starega nu-metala silijo k moshanju. Na albumu najdemo tudi sodelovanje z ameriškim raperjem Zelooperz, ki je privzdignilo obrv tudi najbolj zaposlenemu glasbenemu piflarju na internetu Anthonyju Fantanu.

PAGAT: PAGAT je naveza mladeničev, ki ustvarja na presečišču med avantgardnim rapom, eksperimentalno elektroniko, avantgardnim filmom in prosto poezijo. Zerox, Skamljusk in baki so se premierno predstavili septembra v Kinu Šiška na festivalu Tresk, trenutno pa njihov material v pripravi na izid albuma doživlja metamorfozo, ki ji boste lahko v živo priča v Channelu.

Organizacija: KUD Channel Zero
Koncert sofinancira Mestna občina Ljubljana - oddelek za kulturo.