Kabi home office
27Maj 2023

Mariborska praln'ca ponovno vabi

27.05.2023 ob 18:00

Festivalna dvorana Lent

Tokrat že 8 edicija dogodkov v štajerski prestolnici se bo odvila v Festivalni dvorani Lent, dne 27.5.2023, s predsrečanjem v Eksperiment baru ob 18. uri ter podaljšanim bivanjem na Meljskem dolu. Festivalna dvorana bo ponudila 2 plesišča z najtršo glasbo. Na glavnem plesišču bo prvič v Sloveniji nastopil španski artist VENDEX, ki nam bo postregel s temačnim industrijskim zvokom, iz sosednje Hrvaške prihaja MATT R s Hardtechno setom ter iz Madžarske Poulos, ki bo poskrbel za najtršu zaključek. Za ogrevanje bo poskrbel FoS rezident GIGI s starim Hardtechno z gramofonskih plošč. Pridružil se nam bo še mlad duo, ki bo zatresel z industrijskimi zvoki, ØSCURA vs. ALN.

Na drugem plesišču pa bomo lahko uživali v najtrših ritmih Hardstyla in Hardcora z gosti iz Madžarske, DENOISER, SUBRAGE in SIDERUNNERS, ki se po uspešnem nastopu februarja ponovno vrača v Maribor. Pridružila se jim bosta slovenska Hardcore borca PAYMON in TMR. Kot je že v navadi se bomo dobili v Eksperiment baru ob 18. uri, kjer bosta glasbo stregla KOBI in PITCH LEE, za vse z odvečno energijo pa smo pripravili tudi podaljšano bivanje na Meljskem dolu, kjer bodo za glasbo poskrbeli MAJKL M aka MJKLM vs. PLAZ, MENTIS in GØRZÄ. Po razprodani prvi seriji vstopnic so sedaj na voljo vstopnice po ceni 19€, v omejenem številu in le do 30. aprila 2023, kar pride preje. Na voljo so pri lokalnih dobaviteljih ali preko spletne povezave https://factoryofsound.si/mariborska-pralnca-8.

Na dogodku bomo lahko uživali v hladnem pivu iz Češke, Černa Hora. Vsa pijača bo na voljo po dostopnih cenah. Na dogodku se kot plačilno sredstvo za nakup pijače uporabljajo kuponi.