Ljubljana, 10. september 2019 – Addiko banka je za svoje stranke pripravila edinstveno ponudbo, ki predstavlja odlično rešitev za obsežnejše nakupe. Dva partnerja, ki potrebujeta večji znesek za nakup, se lahko skupaj odločita za Addiko družinski kredit in ob tem plačata le ene stroške odobritve in ene ocene rizika. Kombinacija dveh gotovinskih kreditov je  lahko dobra rešitev tudi za urejanje stanovanjskih težav, obnov in podobnih nakupov večjih vrednosti. Ponudba je na voljo omejeno časovno obdobje.

V Addiko banko se splača priti v paru
Addiko družinski kredit je oblikovan za dva kreditojemalca, ki sta lahko družinska člana, sorodnika, partnerja,  in istočasno skleneta dva Addiko gotovinska kredita (Addiko kredit ali kredit za poplačilo obveznosti) z dobo financiranja do največ 12 let. Pri sklenitvi posameznega gotovinskega kredita veljajo splošni pogoji in pravila posameznega produkta (izbranega kredita). Prednost ponudbe Addiko družinskega kredita pa je v tem, da en strošek odobritve kredita in en strošek ocene rizika kreditojemalcema v Addiko banki podarijo, tako da skupaj poravnata le stroške enega.

Nekatere stvari so lažje v dvoje
S ponudbo družinskega kredita Addiko Banka na slovenskem bančnem trgu utrjuje svojo pozicijo »straightforward« bančništva. Pri snovanju produktov kot tudi posameznih aktualnih ponudb sledijo načelom enostavnosti in hitrosti, brez dodatnih komplikacij z dokumenti in potrdili. To načelo jim omogoča, da se hitro odzivajo na stanje na trgu ter na potrebe strank in jih v izbranih obdobjih presenetijo tudi s posebej ugodnimi ponudbami, kot je Addiko družinski kredit. Poleg tega so nekatere stvari res lažje v dvoje.

Enostavno, hitro in brez dodatne dokumentacije
Addiko družinski kredit odlikujejo hitra in enostavna odobritev in izplačilo, še posebej dobrodošlo pa je dejstvo, da za Addiko družinski kredit ne potrebujete dodatnih zavarovanj, hipoteke ipd. Je odlična izbira, ko potrebujete večje zneske kredita – od večjih dodatnih investicij v obnovo do poplačil obstoječih kreditov ali potreb po dodatni gotovini.

Ponudba Addiko družinski kredit je namenjena Addiko strankam in vsem, ki to ob sklenitvi kredita postanejo.


Nazaj