29. julij 2020 - ALEJA, najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji, svoja vrata odpira tudi ob nedeljah, in sicer obiskovalce pričakuje med 9. in 15. uro. Trgovina Interspar bo ob nedeljah odprta od 8. do 15. ure, ALEJA SKY pa od 11. do 22. ure.

ALEJA zaradi velikega zanimanja prav tako ponavlja izjemno uspešno akcijo bonov za razvajanje v ALEJI SKY, prostoru pravega kulinaričnega doživetja z nepozabnim razgledom. Boni v vrednosti 7 evrov bodo unovčljivi vse do 31. avgusta, in sicer od ponedeljka do četrtka od 20. do 23. ure, v petek in soboto od 20. do 24. ure ter ob nedeljah in praznikih od 11. do 22. ure. Za razvajanje brbončic bodo poskrbele naslednje restavracije: Boul, Chianti, Chuty's, Han, Imperio Mexicano, Lars & Sven, McDonald's in Vino & Ribe. Bone v centru Ljubljane in okolici ALEJE delijo promotorji, lahko pa jih prejmete tudi preko nagradne igre na enem izmed komercialnih radijev.

ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.


Nazaj