Ljubljana, 18. december 2018 - V sredo, 19. decembra, lahko z obiskom poslovalnice banke in sklenitvijo kredita z malo sreče pridete do novih Elanovih smuči.

V Addiko banki tik pred prazniki prirerajo že tretjo letošnjo Rdečo sredo – dan, ko stranke v njihovih poslovalnicah dobijo posebne ugodnosti. Tokrat je ugodnost zimsko obarvana. Stranke, ki bodo ta dan v poslovalnicah sklenile Express kredit do 35.000 EUR, lahko dobijo ene izmed 20 novih Elanovih smuči za uživanje na belih strminah. Poslovalnice bodo na Rdečo sredo ponovno odprte vse do 18. ure.

Letošnji Rdeči sredi, organizirani poleti in jeseni, sta pri strankah naleteli na odličen odziv. Privlačne ugodnosti za stranke predstavljajo posebno nagrado za njihovo zvestobo. Hkrati pa Rdeče srede in posledično večji obisk poslovalnic banka izkoristi kot izziv v smeri povečanja odzivnosti in hitrejšega odobravanja ter izplačila kreditov. Stranke so tako deležne vedno boljše uporabniške izkušnje in hitrih postopkov sklenitve gotovinskih kreditov brez nepotrebnih zapletov.

Addiko banka je na slovenskem trgu specialist za potrošniške kredite za stranke vseh bank, po podatkih Banke Slovenije pa je Addiko banka tudi najpogostejši naslov za tovrstna financiranja pri Slovencih in Slovenkah. Z neposrednim bančništvom, ki so ga predstavili z uvedbo nove blagovne znamke pred dobrimi dvemi leti, ostajajo zvesti hitrim in preprostim rešitvam, ki jih komunicirajo na strankam razumljiv način.