Z zadovoljstvom sporočamo, da je Atelier Rebul odslej prisoten v novi regiji. Naša vizija od samega začetka je bila in ostaja, da bi bili Atelier Rebul izdelki, dostopni širom Slovenije, in veseli nas, da lahko naznanimo novo prodajno mesto v Planetu Koper.

Letos je še posebno leto za nas, saj beležimo kar 125 let od začetkov obstoja blagovne znamke. V čast te obletnice smo obstoječim kolekcijam za nego telesa, rok in obraza ter dišavam zase in za dom dodali novo kolekcijo 125th Anniversary. Posebnost kolekcije 125th Anniversary je, da se vrača nazaj k svojim začetkom in tako je omejena količina izdelkov, narejena po pristnih recepturah, ki so se leta in leta hranila v našem arhivu. V prihodnjih nekaj mesecih pa boste priča še ostalim resnično uporabnim novostim, ki gredo v korak s časom.

Začetki Atelier Rebul segajo v davno leto 1895, ko je Jean Cesar Reboul odprl svojo prvo lekarno v Istanbulu. Lekarna, ki je šla skozi zgodovinsko obdobje Osmanskega cesarstva in je vse do danes še vedno prisotna na prvotnem naslovu. Leta 1920 se je gospodu Reboulu pri delu pridružil Kemal Müderrisoğlu, ki je bil eden prvih farmacevtov tedanje Turčije. Skupaj sta dosegala izjemne dosežke in tako se je njuna zgodba nadaljevala še mnogo let. V letu 1938 je bila turškemu ljudstvu prvič predstavljena kolonjska iz sivke. Sprva se je kolonjska izdelovala iz sivke nabrane na vrtu Reboula, kasneje pa so jo uvažali iz juga Francije. Celoten proces izdelave kolonjske je bil edinstven. In sicer, da bi skozi proces destilacije iz sivke dobili karseda čisto sivkino olje, potrebno za izdelavo kakovostne kolonjske, so sivkine cvetove nabirali pred sončnim vzhodom. Ta edinstven proces nabiranja je postal tradicija in je v uporabi še danes. 

Leta 1939 se je Reboul odločil vrniti nazaj v svojo domovino in tako lekarno prepustil Kemalu Müderrisoğlu. Kemal je lekarno kmalu po odhodu Reboula preimenoval v Rebul. Kolonjska iz sivke je hitro prevzela tamkajšnjo gospodo in postala hit Istanbula. Brivci so jo uporabljali za sproščanje svojih strank, ljudje so jo kupovali kot prestižno darilo, očetje navado uporabe kolonjske prenašali iz roda v rod itd. Leta 1981 pa je kolonjska doživela mejnik, ko je Rebul Lavender Cologne prejela zlato medaljo od mednarodnega centra za nadzor kakovost izdelkov. Na osnovi bogatih izkušenj, znanj in formul, za katere je zaslužen ustanovitelj Jean Cesar Reboul in kasneje tudi Kemal Müderrisoğlu, je po 120 letih obstoja "lekarne" bil čas za naslednji korak in tako je bila ustvarjena blagovna znamka Atelier Rebul ter z njo nov koncept poslovanja.

Atelier Rebul danes velja za ekskluzivno franšizo, ki ponuja vrhunske kozmetične izdelke in dišave za različne namene. Posebnost blagovne znamke je njen obstoj. In sicer gre za 125 let staro farmacevtsko zapuščino, zato je njena posebnost v tem, da dandanes vedno združuje najbolj naravne surovine z najbolj izpopolnjenimi znanstvenimi formulami. Naše bistvo temelji na sloganu našega ustanovitelja Jeana Cesarja Reboula: “kakovost in zaupanje sta najpomembnejši zapuščini družine Rebul.

KAJ PONUJAMO?.
- Dišave zanjo in zanj (parfume in kolonjske)
- Dišave za dom (dišeče sveče, difuzorje in dišave)
- Negovalno linijo za telo, obraz in lase (trda mila, tekoča mila, gele za prhanje, šampone, balzame, kreme za roke, kreme za telo, losjone za roke in telo, deodorante, posebne linije za nego obraza vse od mask, micelarnih vod, dnevnih in nočnih krem, pomlajevlanih krem, serumov, itd.)

NAŠI PRODUKTI
Atelier Rebul velja za naravno kozmetiko, prijazno koži in brez škodljivih sestavin za zdravje. Najbolj prepoznavne “Signature kolekcije” so Istanbul, Pera in 1895. V naši ponudbi je na voljo veliko različnih vonjev, kot so sivka, zeleni čaj, mandarina, jasmin, limonska trava in med, mandljevo mleko, vrtnica, verbena in ingver, vanilija, itd. V zadnjih letih veliko pozornosti posvečamo liniji za nego obraza (kolekcije Pharmacy, My Skin in Swiss Snow Algae).

KJE SMO PRISOTNI?
Miklošičeva cesta 7a, Ljubljana (PON – PET 9:00 – 19:30, SOB 10:00 – 17:00, NED zaprto)
Center Vič, Jamova cesta 105, Ljubljana (PON – PET 9:00 – 21:00, SOB 8:00 – 21:00, NED zaprto)
Europark, Pobreška cesta 18, Maribor (PON – PET 9:00 – 21:00, SOB 8:00 – 21:00, NED zaprto)
Planet Koper,  Ankaranska cesta 2 (PON – PET 9:00 – 21:00, SOB 8:00 – 21:00, NED zaprto)

Svoja vrata kmalu odpiramo v Cityparku Ljubljana.


Nazaj