Ljubljana, 12. avgust 2019; Pri vplivnostnem marketingu ne štejejo samo všečki, bolj je pomembno, da vsebina na smiseln način odmeva med občinstvom. Pri tem Maddie Raedts (naslovna fotografija), ustanoviteljica in glavna kreativna direktorica pri agenciji za vplivnostni marketing IMA, vsem blagovnim znamkam svetuje, naj bodo na vseh platformah avtentične.

»S pristnostjo mislim predvsem na to, da vplivnežem, s katerimi blagovne znamke sodelujejo, dovolijo, da se z njihovimi ciljnimi skupinami povežejo na način, ki je zanje najprimernejši. Pri tem je pomembno, da je vsebina pripravljena in objavljena tako, da ustreza platformi, sicer so lahko posledice negativne tako za blagovno znamko kot tudi za vplivno osebo,« pravi Raedts-ova, ena izmed ključnih govork 21. konference medijskih trendov SEMPL, ki bo v četrtek in petek, 28. in 29. novembra potekala v Portorožu.

Več kot tisoč tristo udeležencev letošnje konference SEMPL bo na nastopu Maddie Raedts lahko izvedelo, ali je vplivnostni marketing nekaj, kaj je primerno za vsako blagovno znamko, katere platforme so najbolj primerne za kampanje vplivnostnega marketinga oziroma katere so morda premalo vključene v strategije komuniciranja. Na primerih dobre prakse blagovnih znamk kot so Under Armour, Booking.com, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Revolve, Daniel Wellington in drugih, nam bo zaupala trike, s katerim je lahko kampanja vplivnostnega marketinga uspešnejša ter katere metrike za merjenje uspešnosti vplivnostnega marketinga velja uporabljati. 

28. in 29. novembra v Portorožu zagotovo ne bo manjkalo dobrih vsebin za objavo na različnih družbenih omrežjih, pa tudi priložnosti za srečanje z vplivneži. Vabljeni!

Zgodnje prijave za 21. SEMPL so na voljo že za 190 evrov.


Nazaj