Ljubljana, 8. avgust 2019 – Se večkrat vprašate, koliko časa vsakodnevno porabite za ljudi in aktivnosti, v katerih uživate, in za opravke, ki so preprosto nujni? Prevečkrat nam za stvari, ki jih imamo radi in nas osrečujejo, časa preprosto zmanjka. Ker si ga ne moremo sposoditi ali ga dobiti nazaj, je čas najbolj dragocena valuta, ki jo premoremo. Prav to je glavno sporočilo kampanje »Za nas je vaš čas najvrednejša valuta,« s katero Addiko banka vnaša enostavnost in neposrednost v finančni vsakdan svojih uporabnikov. Addiko načela »straightforward« bančništva temeljijo na enostavnih in hitro dostopnih bančnih storitvah, ki strankam prihranijo dragoceni čas ter jim iz dneva v dan zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

In kje Slovenci zapravimo največ časa?
Izsledki raziskave so pokazali, da po mnenju povprečnega posameznika največ časa zapravimo na internetu in mobilnih telefonih, še posebej pa veliko časa izgubimo na cesti in pri transportu, najsi bo to čakanje na mejnih prehodih ali storitve na bencinskih črpalkah. Povprečen Slovenec v prometu preživi kar 9 ur tedensko, kar nanese 468 ur ali 20 dni letno. Temu sledijo razni vsakodnevni opravki – obiski bank, vrste v trgovinah in čakanje na upravni enoti. Ob delu in spanju seštevek časa, ki ga namenimo manj prijetnim obveznostim, tako skoraj zapolni večino našega dneva. (vir: TGI Slovenija 2018, Mediana d.o.o.)

Enostavne in hitre finančne rešitve, ki prihranijo vaš čas
Addiko banka se dobro zaveda pomena dragocenega časa, zato si prizadeva svojim uporabnikom z optimiziranimi procesi in storitvami prihraniti tudi čas, ne le denarja. Dokaz hitrega in neposrednega bančništva, ker je prihranek časa zagotovljen, je Addiko Express poslovalnica brez čakalnih vrst. Tulahko uporabniki vseh bank povsem samostojno opravite izbrane bančne posle, vključno s sklenitvijo gotovinskega kredita, medtem ko so bančni svetovalci na voljo za individualno svetovanje in podrobno predstavitev ostalih finančnih storitev.

Addiko vam pomaga prihraniti čas tudi z inovativnimi digitalnimi bančnimi storitvami, ki so vedno pri roki. Poleg Addiko mobilne banke Addiko nudi 'Addiko Chat Banking' - storitve plačevanja in pregleda nad financami preko popularne komunikacijske platforme Viber –. Addiko je prva banka v Sloveniji, ki omogoča tovrstno storitev direktno preko Viberja. Čas prihranite tudi z Addiko gotovinskimi krediti, ki jih sklenete hitro in enostavno, brez odvečne dokumentacije, z enkratnim obiskom bančne poslovalnice in z odgovorom o odobritvi ter izplačilom gotovine v le nekaj minutah. Stranke vseh bank pa lahko HIP kredit do 7.000 EUR sklenete samo z osebnim dokumentom. Vlogo za kredit lahko izpolnete preko spleta, brez obiska bančne poslovalnice.

Vaše nakupovanje doma, po svetu in preko spleta bo izjemno hitro, preprosto in varno z  dišečo brezstično Addiko debetno kartico Mastercard®. Kartica vam olajša nakupovalno izkušnjo, hkrati pa z vonjem po jagodah prijetno osveži vaše nakupe. Če je torej čas denar, zakaj bi ga po nepotrebnem zapravljali? Ne zapravimo več niti centa. V Addiko banki je čas najvrednejša valuta. 

Več informacij


Nazaj