Lukovica, 17. marec 2020: Pri podjetju HOFER smo v postopku nameščanja zaščitnih pleksi stekel z namenom izboljšanja preventivne zaščite naših sodelavk in sodelavcev. Ob tem uvajamo tudi dodatne varnostne ukrepe, ki bodo tako kupcem kot zaposlenim omogočali varnejši obisk trgovine.

Dodatni preventivni ukrepi
Odgovornost do svojih zaposlenih, kupcev in poslovnih partnerjev je ena izmed ključnih vrednot podjetja HOFER, zato smo z današnjim dnem sprejeli spodaj navedene dodatne ukrepe.

- Pleksi zaščito na blagajnah bomo namestili v vseh naših 87 trgovinah širom Slovenije ter tako zaposlenim omogočili dodatno preventivno zaščito.
- Pripravljamo dodatna priporočila za kupce, ki bodo nameščena na obveščevalnih tablah pred vhodom v trgovino in na vidnih mestih znotraj trgovine.
- Na upoštevanje priporočene varnostne razdalje bodo opozarjale številne diskrecijske črte v notranjosti trgovine (vsaj 1,5 metra).
- Pospešeno se pripravljamo na pričetek zagotavljanja nadzorovanega vstopa v trgovine, kar nam bo omogočalo ohranjane zmernega števila kupcev v trgovinah, to pa bo posledično vplivalo na lažje upoštevanje priporočene razdalje.

HOFERjeve trgovine odprte s skrajšanim delovnim časom
Od danes, 17. marca 2020, naše trgovine obratujejo po skrajšanem delovnem času, ki velja do nadaljnjega. Skrajšani delovni čas velja za vseh 87 trgovin HOFER po Sloveniji, do nadaljnjega.

Ponedeljek - sobota: 8.30 - 17.00
Nedelja: 8.30 - 12.00

Ob tem opozarjamo, da obvestilo, ki se je danes znašlo na spletu, in obvešča, da so naše trgovine zaprle svoja vrata, ne drži. Hkrati opozarjamo, da je tovrstno zavajanje skrajno neodgovorno, zato javnost pozivamo k odgovornemu komuniciranju.

Dobava poteka brez opaznejših posebnosti
Ponovno obveščamo, da dobavna veriga trenutno poteka brez večjih posebnosti, naši sodelavci v logistiki in prodaji skrbijo, da je razpoložljivost izdelkov na naših policah zadostna. Kupce pozivamo k odgovornemu in varnemu nakupovanju, ključna vodila pa si lahko ogledate tudi v priloženi grafiki.

Vaš HOFER


Nazaj