Ljubljana, 10. februar 2020 – „Rdeča sreda“ je dan, ko v Addiko banki dobite več in ste za obisk poslovalnic ter sklepanje poslov dodatno nagrajeni. Februarska Addiko „Rdeča sreda“ bo potekala 12. februarja in je namenjena strankam vseh bank. Izmed vseh, ki bodo na ta dan sklenili Addiko gotovinski kredit za nekomitente do 20.000 EUR, bo izžrebanih kar dvajset srečnih nagrajencev, ki jim bo Addiko banka podarila legendarna Pony kolesa. Ponudba velja za stranke vseh bank samo na „Rdečo sredo“, 12. februarja, v vseh Addiko poslovalnicah.

Novo leto je za nami in tu so že šolske zimske počitnice. Razmišljate, da bi si z družino privoščili aktivne počitnice s tedenskim smučanjem po belih strminah? Ali pa vas bolj privlačijo sončni žarki in brezskrben oddih v toplih krajih? Ne oklevajte in sebi ter svojim najbližjim privoščite dopust za nepozabne spomine. V kolikor pa načrtujete počitniške dni preživeti doma in se posvetiti pripravljanju na prihajajočo pomlad, je ta z daljšimi dnevi in toplejšimi temperaturami tudi idealen letni čas za začetek uživanja v vašem osveženem ali prenovljenem domovanju. Da boste lahko že od prvih pomladnih sončnih žarkov dalje uživali v večjih ali manjših popestritvah vašega stanovanja, vrta ali domače okolice, ne čakajte predolgo in načrtovanje začnite že danes.

Addiko gotovinski kredit - enostavna sklenitev in najhitrejša pot do gotovine
Če vas pri izvedbi dolgoletnih želja ovira vaš stroškovnik, je Addiko banka pravi naslov, saj je specialist za gotovinske kredite, ki jih lahko sklenete hitro in enostavno ter brez odvečne dokumentacije. V sredo, 12. 2. 2020, Addiko banka ponuja rešitev tudi: Addiko gotovinski kredit za nekomitente z zneskom do 20.000 EUR in z dobo odplačevanja do 7 let. Omenjeni kredit je voljo strankam vseh bank v Sloveniji, tudi zaposlenim za določen čas, brez prenosa plače na Addiko banko. Lahko pa se odločite za Addiko HIP kredit do 7.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let. HIP kredit lahko stranke vseh bank sklenete samo z osebnim dokumentom, kredit pa je odobren in izplačan v le nekaj minutah. Izkoristite akcijo „Rdeča sreda“ in obiščite Addiko poslovalnice v sredo, 12. februarja. Poleg izpolnitve dolgoletnih želja s sklenjenimi gotovinskimi krediti sodelujete tudi v žrebanju za legendarno Pony kolo.

Addiko banka je na slovenskem finančnem trgu znana kot ponudnik enostavnih finančnih storitev, v njihovih poslovalnicah pa so dobrodošli komitenti vseh bank v Sloveniji, kjer lahko sklenejo tudi različne gotovinske kredite in s tem naredijo korak k uresničitvi svojih načrtov in najdejo rešitev za svojo prihodnost. Vse možnosti sklepanja kreditov in odgovori na morebitna dodatna vprašanja pa so strankam na voljo v poslovalnicah Addiko banke po vsej Sloveniji.


Nazaj