Washington/London/Bruselj, 28. oktober 2019 – Podjetje Grayling je, v okviru prestižne podelitve nagrad Global SABRE Awards, ki je potekala pretekli teden, prejelo naziv Global Public Affairs Agency of the Year 2019. Grayling je bil prepoznan po rasti svojih dejavnosti na področju svetovanja v javnih zadevah, zlasti v Evropi, in tudi pri krepitvi močnih strateških partnerstev na svetovni ravni. Naročnikom po vsem svetu zagotavlja vrhunske storitve na področju svetovanja v javnih zadevah.

“Zelo smo ponosni in počaščeni, da smo prejeli to prestižno nagrado,”  je povedal Russell Patten, predsednik pri Grayling Public Affairs. “To zaslugo lahko pripišemo našim izjemnim svetovalcem, ki naročnikom po vsem svetu zagotavljajo vrhunske storitve. Prejeta nagrada je odraz kakovosti našega dela, pri čemer se vedno osredotočamo na poglobljene raziskave, ki nam dajejo strateški vpogled. Pri vsem tem sta ključna tudi razumevanje zahtev naročnikov in naša popolna predanost dolgoročnim ciljem ter implementacijam, ki so najboljše za vse vključene strani.”

“Strokovnost in povezanost naših ekip zagotavljata dodano vrednost našim naročnikom, ki se pogosto srečujejo z vprašanji, ki presegajo nacionalne meje,” je dejal Ben Petter, direktor mreže, ki nadzira 11 Grayling pisarn v Srednji in Vzhodni Evropi. “Z usklajevanjem kampanj na več trgih hkrati dosežemo veliko več, kot če bi se vsakega trga lotevali ločeno.”

Letos je podjetje Grayling že osvojilo prestižno nagrado v kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year, ki so jo podelili na dogodku SABRE Awards EMEA 2019. Svetovanje na področju javnih zadev pa je zgolj eno izmed področij delovanja podjetja Grayling - podjetje je specializirano tudi za odnose z javnostmi in korporativno komuniciranje.

Za več informacij obiščite www.grayling.com.


Nazaj