Ljubljana, 30. september 2019 – Podjetje Schneider Electric, globalni strokovnjak za upravljanje energije in avtomatizacijo, ima novo vodstvo za območje Jugovzhodne Evrope v poslovnem segmentu Secure Power. 

Novi Direktor prodaje za Secure Power je od septembra 2019 Jernej Urbas. Na tem položaju bo odgovoren za oblikovanje in izvajanje strategij oddelka, njegove cilje in procese, v skladu s poslovno strategijo podjetja. Ukvarjal se bo tudi z razvojem partnerskega omrežja ter s sodelovanjem pri prodaji, z rešitvami za partnerje in končnimi uporabniki. Za zagotavljanje kakovostnega upravljanja prodaje ter njeno rast bo sodeloval z distributerji v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

Jernej Urbas ima več kot devet let izkušenj v prodaji in trženju ter odlično pozna regionalni IT in ET trg. Podjetju Schneider Electric se je pridružil leta 2008.

Novi direktor za razvoj poslovanja v Jugovzhodni Evropi (SEE Business Development Manager) za poslovni segment Data Center Business je postal Hajrudin Džananović, ki bo na novem položaju še naprej razvijal ta propulzivni poslovni segment, razširjal področje delovanja tudi zunaj področja Secure Powera ter tako pokrival celotno Jugovzhodno Evropo. Njegove odgovornosti bodo vključevale sodelovanje z drugimi poslovnimi enotami, zadolžen pa bo tudi za prepoznavanje novih področij rasti ter za učinkovito usklajevanje odličnosti (distribucijskih) kanalov.

Hajrudin Džananović je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, ima 16 let izkušenj v upravljanju IT sistemov, zadnjih 12 let pa je bil del ekipe Schneider Electrica.

Opis fotografije: Jernej Urbas (levo) & Hajrudin Džananović (desno)


Nazaj