Ljubljana, 25. julij 2018 – Jutri bo začel voziti Nomago shuttle bus, ki z direktno linijo povezuje Ljubljano ter letališči v Benetkah in Trevisu. Vozil bo petkrat na dan, nakup vozovnic je mogoč prek posebne spletne platforme, obenem pa bo v primeru prostih sedežev možen tudi nakup po klasični poti – neposredno pri vozniku. Hkrati shuttle bus zagotavlja tudi udobnejše sedeže, prostor za družine, veliko prostora za prtljago in druge ugodnosti.

Shuttle bus bo prvo vožnjo opravil s srede na četrtek ob 2. uri zjutraj, ena od njegovih prednosti pa je tudi fiksni urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer. »Odličen odziv, ki ga beležimo že od predstavitve Nomago shuttle busa, nam potrjuje, da gre za storitev, ki ustreza potrebam naših uporabnikov,« je poudaril mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor Nomaga.

»Vozovnice za Nomago shuttle bus lahko potniki kupijo prek spletne platforme za nakup vozovnic. Ta ponuja hiter nakup in prijazno uporabniško izkušnjo vsem našim potnikom. Hkrati pa je vozovnice možno kupiti tudi neposredno pri vozniku,« pojasnjuje Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti. Poleg hitrega nakupa vozovnic je ena ključnih prednosti Nomago shuttle busa udobje, saj nudi poslovni razred z izjemno udobnimi sedeži in večjo razdaljo med njimi, brezžično internetno povezavo, električne vtičnice, prostor za družine z dodanimi mizicami ter otroškimi sedeži in dovolj prostora za prtljago.

KLJUČNE INFORMACIJE O NOMAGO SHUTTLE BUSU

PREDNOSTI: 5 voženj dnevno po vnaprej znanem urniku, direktna linija, brezplačna wi-fi povezava in električne vtičnice, zanesljivost – vsi prevozi so potrjeni in izvedeni, sodobna vozila in profesionalni vozniki, brezplačna prtljaga, 24/7 pomoč strankam shuttle busa,
vključeno nezgodno zavarovanje potnikov

PROMOCIJSKA CENA
- Promocijska cena za enosmerno vozovnico je 9 € na osebo za vozovnice, ki bodo kupljene ali rezervirane s promocijsko kodo PRIDIZNAMI do 31. avgusta 2018, s časom potovanja do 31. decembra 2018.
- Redna cena enosmerne vozovnice po izteku promocijskega obdobja bo 18 € na osebo.

VOZNI RED
Nomago shuttle bus zagotavlja fiksen urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer:
- prva vožnja iz Ljubljane je ob 2:00 zjutraj, zadnja ob 14:30;
- prva vožnja iz Trevisa je ob 7:00 zjutraj, zadnja ob 22:45;
- prva vožnja iz Benetk ob 7:35, zadnja ob 23:30.

NOMAGO SHUTTLE BUSI
- Na relaciji bodo vozili 3 Nomago shuttle busi, dva znamke Mercedes Tourismo in eden znamke MAN Neoplan Tourliner;
- vsi imajo 44 sedežev, z 12 sedeži v poslovnem razredu in 2 mizicama v prostoru za družine ter otroškimi sedeži – lupinicami za otroke do 2 let;
- povezani so s sistemom za sledljivost in zadostujejo najvišjim varnostnim ter ekološkim standardom


Nazaj