Ljubljana,  julij 2018 – Obveščamo vas o kadrovskih spremembah v podjetju Porsche Slovenija, ki so stopile v veljavo 15. julija 2018.

Heinrich Slesak je po več kot 31. uspešnih letih na različnih vodstvenih položajih v podjetju Porsche Holding zaključil poslovno kariero in odšel v zaslužen pokoj. Pomembno je sooblikoval zgodbo o uspehu družbe Porsche Holding na področju maloprodaje in delovanja uvoznikov. Leta 2009 je prišel v Slovenijo, kjer je skupaj s slovenskim kolegom Danilom Ferjančičem zelo uspešno vodil podjetje Porsche Slovenija, ki je danes zgled uvoznikom v okviru koncerna Volkswagen.

Veseli nas, da je naslednik gospoda Slesaka izkušen profesionalec na vseh področjih avtomobilskega posla, mag. Martin Wienerroither. Tudi g. Wienerroither, ki je v družbi Porsche Holding od leta 1989, je v preteklih letih intenzivno nabiral izkušnje na vodstvenih položajih v maloprodaji in pri uvoznikih ter v reviziji v Avstriji, Sloveniji, na Poljskem, na Švedskem in pri PGA v Franciji. Njegovi zadnji uspešni nalogi sta bili integracija maloprodajne skupine Din Bil (Švedska) in transformacija nekdanje PGA v novo »Volkswagen Group Retail France« v Parizu. Kot nekdanji vodja uvoznikov za Srednjo in Vzhodno Evropo in direktor podjetja Porsche Inter Auto v Sloveniji že odlično pozna regijo, zlasti Slovenijo.

Prepričani smo, da bomo z novim direktorskim parom Ferjančič – Wienerroither na čelu podjetja Porsche Slovenija ostali še naprej tako uspešni!

Na fotografiji sta Danilo Ferjančič (levo) in Heinrich Slesak

Foto: Porsche Slovenija