S kadrovskimi razgovori v Generali dnevni sobi na Kariernem sejmu je zavarovalnica Generali zaželela vzpodbuditi posameznike, da izpostavijo svoje veščine, znanje in vrednote. V ospredju je bilo iskanje potenciala v ljudeh, s poudarkom na mehkih veščinah in dobrih lastnostih. Prav vsak je imel možnost, da se predstavi. Zavarovalnica Generali želi aktivno sodelovati pri ustvarjanju družbe, kjer lahko ljudje razvijajo svoje potenciale v vseh svojih obdobjih življenja. To uresničuje tudi tako, da želi postati zaupanja vreden in želen delodajalec.

V prostoru, kjer se je predstavila zavarovalnica Generali, so obiskovalce pričakali različni strokovnjaki iz zavarovalnice Generali. Z različnimi profili sodelavcev so želeli pri zavarovalnici izpostaviti, da zavarovalništvo ni le zavarovalna mreža, ampak predstavlja skupek mnogih veščin. V razstavnem prostoru, oblikovanem v udobno dnevno sobo, so si obiskovalci lahko pripravili svoj smoothi v aktivnosti »Zmešaj svoj karakter«, kjer so banane predstavljale proaktivnost, jabolka komunikativnost, ananas kreativnost in špinača drznost. Zbirali so tudi najboljše zaposlitvene nasvete obiskovalcev, saj Zavarovalnica Generali spodbuja kulturo medsebojnih nasvetov. Svoje delovne izkušnje in pridobivanje kompetenc je z obiskovalci delil raper Rok Terkaj – Trkaj.

Zavarovalnica Generali s posebno pozornostjo pristopi k projektom, ki ustvarjajo priložnost za bolj polno in kakovostno življenje ljudi. Motivirani in zadovoljni sodelavci so bistvo uspeha zavarovalnice Generali, zato so se že leta 2011 vključili v postopek pridobitve certifikata Družini prijazno podjetje. Z njim dokazujejo, da uspešna kariera ne predstavlja ovire za kakovostno družinsko življenje. Pridobitev polnega certifikata Družini prijazno podjetje predstavlja zavezo za delo v prihodnje in ne le izpolnjevanja ukrepov. Je del njihove odgovornosti do sodelavcev, vrednot in organizacijske klime. V zavarovalnici Generali v Sloveniji že več kot 20 let poslujejo s posluhom za družbeno odgovornost in so del skupine Generali z več kot 185-letno tradicijo. Zavzeto skrbijo za prihodnost in življenja tako zaposlenih kot tudi zavarovancev.

GENERALI, d. d., je ena izmed vodilnih zavarovalnic v Sloveniji in del Skupine Generali.  Zavarovalnica Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta, s, s skupnim prihodkom od premij, ki je v letu 2018 presegel 66 milijard evrov. S skoraj 71.000 zaposlenimi po vsem svetu in 61 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 12 državah je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Generalijeva ambicija je postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ponuja inovativne in prilagojene rešitve zahvaljujoč edinstveni distribucijski mreži. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 12 državah je ena izmed treh glavnih zavarovalnic.


Nazaj