V občini Lendava bo podjetje Kocet d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija odprlo novo Sparovo franšizno trgovino SPAR partner Troica. To je že druga trgovina SPAR partner podjetja Kocet d.o.o. in skupno enaindvajseta franšizna trgovina podjetja SPAR Slovenija. Otvoritev bo potekala v četrtek, 13. septembra 2018, ob 10. uri.

Franšizna trgovina SPAR partner Troica se razteza kar na 1000 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 15 zaposlenih, na voljo pa bo tudi 35 parkirnih mest.

Franšizna trgovina SPAR partner Troica ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. široki ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev, ki predstavljajo vse pomembnejši del ponudbe v trgovinah SPAR. Prav tako so prijazno urejeni oddelki delikatese, nudijo tudi bogat izbor svežega mesa in mesnih izdelkov ter oddelek kruha in peciva.

DELOVNI ČAS FRANŠIZNE TRGOVINE SPAR partner TROICA:
PON–PET: 7.00–20.00; SOBOTA: 7.00 – 18.00; NEDELJA: 8:00–12.00

Vljudno vabljeni v novo Sparovo franšizno trgovino!