Jutri se bo Bledu zbralo več kot 200 poslovnih in mnenjskih voditeljev, družinskih članov in prijateljev diplomantov iz 11 držav. Podeljene bodo MBA diplome IEDC-Poslovne šole Bled, znanstveni doktorat in naziv 'profesor leta'.

Na slovesni podelitvi diplom bo diplome Mednarodnega podiplomskega študija managementa MBA programa prejelo 39 managerjev iz enajstih držav. Na ta dan bo diplomirala že 39. generacija IEDC MBA študentov. Diplomanti se bodo pridružili alumni mreži, ki šteje že 5.094 članov iz 74 držav in ima že 15 alumni klubov po vsem svetu. 

Letošnji dobitnik diplome doktor znanosti s področja managementa je Tomaž Schara. Jutrišnje podelitve se bo udeležilo več kot dvesto gostov: diplomanti, njihovi ožji sorodniki in sodelavci, veleposlaniki, mednarodno uveljavljeni profesorji, predstavniki slovenskih in tujih podjetij ter drugi gostje. Zbrane bo nagovoril Sandi Češko, Studio Moderna.

Na podelitvi bo nastopal Vasko Atanasovski, slovenski skladatelj in glasbenik, saksofonist in flavtist. Diplomanti bodo nosili akademska oblačila, ki jih je za IEDC oblikoval Alan Hranitelj.