Tradicija je navdih, inovativnost pa Medexovo vodilo. Že 65 let. Ob tem jubileju gre največja zahvala podjetja njegovim zvestim kupcem ter vsem, ki cenijo čebelje pridelke in druge darove narave. Posebej zanje so v Medexu izbranim izdelkom ob nespremenjeni ceni dodali 60 % več vsebine. Njihova izbira je hkrati obljuba, da bodo v podjetju tudi v prihodnje ostali zvesti naravi in tradicionalnim vrednotam ter skrbeli za zdravje in dobro počutje vseh generacij.

Kot darilo zvestim kupcem so v Medexu v 60 % večja pakiranja napolnili prehranska dopolnila Gelée royale super, Gelée royale junior, Apisirup in kapljice Propolis. Prva dva izdelka sta namenjena imunskemu sistemu odraslih in najstnikov oziroma otrok. Apisirup že tradicionalno velja za nepogrešljivega v zimskem obdobju, ko iščemo rešitev z blagodejnim učinkom na dihala. Propolis pa ljudje zaradi znanih kapljic že desetletja najmočneje povezujejo prav z Medexom. Zato ta izdelek nikakor ni smel manjkati v izboru izdelkov, s katerimi podjetje praznuje častitljivih 65 let.

Vsi izdelki so že na voljo v Medexovih trgovinah na Miklošičevi ulici v Ljubljani in na naslovu www.medex.si ter v vseh bolje založenih prodajalnah, drogerijah, lekarnah in specializiranih prodajalnah, prepoznali pa jih boste po zlato-rjavi pasici, ki označuje povečano pakiranje.


Nazaj