Torek, 14. september 2021 - »Vsa SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji so se kljub kratkemu roku ustrezno pripravila na jutrišnji dan. PCT pogoj obiskovalcev se bo skladno z navodili ministrstva preverjal na vhodih nakupovalnih središč. PCT pogoj bodo preverjale pooblaščene osebe. Ocenjujem, da bo ta ukrep pomenil za nas dodatne stroške v višini več kot 200.000 evrov mesečno,« je poudaril Toni Pugelj, direktor SES Slovenija.

Toni Pugelj je dejal, da bodo kot vedno upoštevali vsa določila in pravila, da omogočijo obiskovalcem kar se da varno nakupovanje. »Predvsem pa poudarjam, da bi morali za varno nakupovalno okolje skrbeti vsi v vseh dejavnostih in ne zgolj samo nakupovalna središča. V vseh naših nakupovalnih središčih vseskozi, od začetka epidemije, zagotavljamo varno nakupovalno okolje, saj smo na naše stroške organizirali in ves omogočali testiranje (nekaj časa tudi povsem brezplačno) in cepljenje proti Covid-19,« je dodal. Kod vedno doslej bodo upoštevali vsa določila in pravila, da omogočijo obiskovalcem varno nakupovanje. »V Citycentru Celje vse od začetka epidemije zagotavljamo varno nakupovalno okolje, saj smo na naše stroške organizirali in ves čas omogočali testiranje (nekaj časa tudi povsem brezplačno),« je pojasnila center managerka Darja Lesjak.

SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji so: ALEJA, Citypark Ljubljana, Center Interpar Vič, Europark Maribor in Citycenter Celje. Vsa SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji imajo tudi certifikat za visoke higienske standarde s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.


Nazaj